Keşke öyle olsak. Bizimkilerin meymenetsiz suratlarını görmekten sıkıldım. Adamlar içten türkülerini söylüyorlar.
quote:Orijinalden alıntı: Arheleg Keşke öyle olsak. Bizimkilerin meymenetsiz suratlarını görmekten sıkıldım. Adamlar içten türkülerini söylüyorlar. +1
Sibirya'da sadece Kuzeye göç eden Hun'lar var. Sibiryadakinlerle direk olarak aynı soydanız demek yanlış, dolaylı olarak aynı soydanız diyebiliriz.
Bu adamlarla aynı soydan mıyız peki ? İnsanın her izlediğinde tüyleri diken diken olurmu ya. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUT52_34 -- 19 Mayıs 2012; 2:18:51 >
quote:Orijinalden alıntı: MESUT52_34 Bu adamlarla aynı soydan mıyız peki ? İnsanın her izlediğinde tüyleri diken diken olurmu ya. bu şarkıyı ne zaman dinlesem gaza geliyorum
quote:Orijinalden alıntı: MESUT52_34 Bu adamlarla aynı soydan mıyız peki ? İnsanın her izlediğinde tüyleri diken diken olurmu ya. Tatarca sözler değilmi bunlar
Sayılır da anadoluya gelmemizle ve diğer milletlerle içli dışlı olmamızla genetik haritamız biraz değişti.
quote:Orijinalden alıntı: mybline34 quote:Orijinalden alıntı: MESUT52_34 Bu adamlarla aynı soydan mıyız peki ? İnsanın her izlediğinde tüyleri diken diken olurmu ya. Tatarca sözler değilmi bunlar 1.Klipteki ordu Cengiz Han'ın ordusu. 2.Sözler Nogayca.