Şimdi Ara

BİZ ADİL YARGILANMA İSTİYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.Bahçe Başkanı Yıldırım’ın avukatlarından Köksal Bayraktar, Yargıtay’a başvurarak, “Tüm partiler kanun değişikliğinde hemfikirken, lehte ya da aleyhte bir karar verilmemesini” istedi.

YENİDEN yargılama konusu Türkiye gündeminin ilk sırasında yer almaya devam ederken, F.Bahçe’den Yargıtay’a sürpriz bir başvuru geldi. Aziz Yıldırım’ın avukatlarından Köksal Bayraktar başvurusunda, “Yargıtay, kanun değişikliği sürecinde karar vermemelidir. Lehimize dahi olsa vermemelidir” dedi.
    Prof. Dr. Bayraktar Yargıtay’a yaptığı yazılı başvuruda, “İktidar partisinden, muhalefet partilerine kadar herkes kanun değişikliği konusunda hemfikirken, acele alınacak kararın yargı sistemini başka tartışmaların içine çekeceğini” öne sürdü…

‘PARALEL DEVLET’ DİYE DE bAŞVURMUŞLARDI
    DİLEKÇEDE, kanun değişikliği süreci beklenmeden lehte ya da aleyhte bir karar alınmaması gerektiği, kaldı ki dosyada tutuklu dahi bulunmazken, acil bir şekilde alınacak bir kararın yeni bir kaos ortamı yaratacağı belirtildi.
    F.Bahçe, yeniden yargılama konusu henüz TBB tarafından dile getirilmemişken, geçtiğimiz hafta şike davası için Yargıtay’a başvurarak, “Paralel devlet var, yargılama yenilensin” demişti.
    Bu başvuruya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘paralel devlet’ söylemi gerekçe gösterilmişti. Başkan Yıldırım’ın avukatı Bayraktar, önceki başvurusu ile yetinmeyerek, erken bir kararla telafisi daha zor bir durum yaratılmasının önüne geçmek düşüncesiyle yeni bir dilekçe verdi.

Şampiyonluğa hazır olun
    F.BAHÇE’nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, sezonun ilk yarısındaki mücadelelerini ikinci yarıda da sürdürerek, Süper Lig şampiyonluğunu taraftarlarına hediye edeceklerini söyledi.

Biz af değil, adil yargılama istiyoruz!
    FENERBAHÇE avukatlarının başvurusu sonrası, sarı lacivertli yöneticiler konuyla ilgili Hürriyet’e açıklama yaptı.
    F.Bahçeli yöneticiler, “Biz af istemiyoruz. Başbakan Erdoğan’ın söylediği gibi adil yargılama istiyoruz. 3 Temmuz sürecinde taraftarımızla, genel kurul üyelerimizle kenetlenerek ayakta kaldık. Ve hep haklı olduğumuzu söyledik. Adil yargılama talep ettik. Son gelişmelerle birlikte herkes haklılığımızı görüyor. Haklıyız. Avukatlar böyle bir müracaatta bulunmuş. Artık Türkiye gibi dünya da haklılığımızı görecek” dedi.

Tazminat hakkı doğar
    3 Temmuz sürecinde F.Bahçe ve Beşiktaş kulüplerinin hukuk danışmanlığını yapmış Av. Emin Özkurt önemli açıklamalarda bulundu. Şike davasında yeniden yargılama tartışmalarını değerlendiren Özkurt, “Barolar Birliği’nin önerisi hayata geçerse Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı gibi isimlerin yeniden yargılanması gündeme gelebilir.
    Bu taktirde Fenerbahçe için bir takım hukuki yollar çıkacağına ve UEFA’ya 2014-2015 sezonuna ilişkin men cezasının kaldırılması için başvuruda bulunma hakkı doğacağına inanıyorum. F.Bahçe ve Beşiktaş için Avrupa kupalarından haksız şekilde men edilmiş olduklarını gerekçe göstererek tazminat talebinde bulunma hakları doğabilir kanısındayım” dedi.

•  BİZ ADİL YARGILANMA İSTİYORUZ
  • alves araya kaynamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

alves araya kaynamis

kopyala yapıştırın dezavantajı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun ana fikri :

Şampiyonluğa hazır olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

1nvdr,kesinlikle ben de bunaldım

şenol güneş ne güzel de söylemişti;bu ülkede güçlünün adaleti var diye...

adamlara bak yahu bu kadar da terbiyesizlik olmaz allah din kitap derler tüm yolsuzlukları hırsızlıkları yasa çıkararak geçiştirirler...

ülkeden nefret ettirdiler adamı..

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

adamlara bak yahu bu kadar da terbiyesizlik olmaz allah din kitap derler tüm yolsuzlukları hırsızlıkları yasa çıkararak geçiştirirler...

Aynen bu arada sizin başkan nerde?En çok sesi çıkması gerekirken sesi soluğu çıkmıyor bu aralar mitinglerde felan da göremiyoruz merak ettik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli_adam

quote:

quote:

Aynen bu arada sizin başkan nerde?En çok sesi çıkması gerekirken sesi soluğu çıkmıyor bu aralar mitinglerde felan da göremiyoruz merak ettik.

laf sokmaya çalışmışsın ama ben bizim başkanı beğenmiyorum...kazlıçeşmeden sonra zaten bitti benim için..

zaten kaleci antrenörü olsun,sportif direktör olsun,başkan yardımcısı olsun hep bu adam yüzünden istifa ettiler...

• o halde FB aleyhine atacağına,
    kendi takımının sorunları ile uğraşsan ne güzel vatandaş olurdun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

alves araya kaynamis

kopyala yapıştırın dezavantajı

konuşma sırasında alves kapıdan kafasını uzatıp konuşup kaçmış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

o halde FB aleyhine atacağına,

o laf bana mıydı ? senin yaşın kaç merak ettim şimdi.

burda senlik benlik durum yok...burda sorun ülkedeki adalet sistemi,adaletin işleyişi..

nasıl insanlarsınız sizler ? hepiniz koyun gibi güdülmeye razı olmuşsunuz.

adamlar açık açık sivil darbe yapmışlar sen hala git kendi kulübünle ilgilen diyorsun.

bugün sizden yana olan sistem mutlaka birgün sizin de karşınıza geçecektir unutma.
  • quote:

quote:

burda senlik benlik durum yok...burda sorun ülkedeki adalet sistemi,adaletin işleyişi..

adamlar açık açık sivil darbe yapmışlar sen hala git kendi kulübünle ilgilen diyorsun.

bugün sizden yana olan sistem mutlaka birgün sizin de karşınıza geçecektir unutma.

Şike davasıyla zaten bizim karşımızda oldu.Detaylı yorum yazmak istiyorum ama siyasete giriyorum ve bu bölümde siyaset yasak konunun silinmesini istemem.Sadece şunu söyleyebilirim.Şike davasının Balyoz,Ergenekon veya Odatv davasından farkı olduğunu düşünmüyorum.Şike yok mu dersen kesin yok diyemem ama birçok tapede oynama yapıldığını düşünüyorum aynı şekilde sende Trabzonlusun söyle mahkeme kararına rağmen kesin şike veya teşvik işine girmediğinizi düşünüyor musun?Bu davanın tek aktörü Aziz Yıldırımdır diğerleri figürandır.Aziz Yıldırım zamanında bunları söylediğinde hepiniz dalga geçiyordunuz.

• quote:

quote:

quote:

Şike davasıyla zaten bizim karşımızda oldu.Detaylı yorum yazmak istiyorum ama siyasete giriyorum ve bu bölümde siyaset yasak konunun silinmesini istemem.Sadece şunu söyleyebilirim.Şike davasının Balyoz,Ergenekon veya Odatv davasından farkı olduğunu düşünmüyorum.Şike yok mu dersen kesin yok diyemem ama birçok tapede oynama yapıldığını düşünüyorum aynı şekilde sende Trabzonlusun söyle mahkeme kararına rağmen kesin şike veya teşvik işine girmediğinizi düşünüyor musun?Bu davanın tek aktörü Aziz Yıldırımdır diğerleri figürandır.Aziz Yıldırım zamanında bunları söylediğinde hepiniz dalga geçiyordunuz.

trabzonlular o kadar yürüyüş yaptı 'temiz futbol' için...apaçık söylediler sadri şener de trabzonspor da işin içindeyse cezalarını çeksinler diye....

şike davasında sizin karşınızda bir tek savcı oldu.hukuki anlamda tabi.

mahkeme kararları açıklamadan meclis toplandı şike tasarısını 2.seferde cumhurbaşkanına onaylattı.onaylamasa referanduma gidilecekti.gel de uğraş..

mahkeme kararlarını açıkladı..yargıtay tam karar verileceği zamanlarda hükümet bağımsız mahkemeleri kısıtlayıp,bağımsız mahkemelerin baktığı her davayı yeniden görüleceğinin sinyallerini verdi.

son 1 ayda da yolsuzluk ve rüşvet operasyonu başlatıldı.operasyon başladığı günden bu yana tüm emniyetin yeri değiştirildi.savcılar dosyalardan alındı.şike davası da yolsuzluklar da tekrar görülecek bu yüzden.

güçler ayrılığı ilkesi vardır bu ülkede..başbakan resmen yargıyı yürümenin yetkisine verdi.bunun adı sivil darbedir.

istesek de istemesek de siyasete girmek zorunda kalıyoruz bu tartışmada..

filmlerde olsa saçmalık diyip kapatacağımız türden olaylar oluyor memlekette..

• quote:

quote:

quote:

quote:

trabzonlular o kadar yürüyüş yaptı 'temiz futbol' için...apaçık söylediler sadri şener de trabzonspor da işin içindeyse cezalarını çeksinler diye....

şike davasında sizin karşınızda bir tek savcı oldu.hukuki anlamda tabi.

mahkeme kararları açıklamadan meclis toplandı şike tasarısını 2.seferde cumhurbaşkanına onaylattı.onaylamasa referanduma gidilecekti.gel de uğraş..

mahkeme kararlarını açıkladı..yargıtay tam karar verileceği zamanlarda hükümet bağımsız mahkemeleri kısıtlayıp,bağımsız mahkemelerin baktığı her davayı yeniden görüleceğinin sinyallerini verdi.

son 1 ayda da yolsuzluk ve rüşvet operasyonu başlatıldı.operasyon başladığı günden bu yana tüm emniyetin yeri değiştirildi.savcılar dosyalardan alındı.şike davası da yolsuzluklar da tekrar görülecek bu yüzden.

güçler ayrılığı ilkesi vardır bu ülkede..başbakan resmen yargıyı yürümenin yetkisine verdi.bunun adı sivil darbedir.

istesek de istemesek de siyasete girmek zorunda kalıyoruz bu tartışmada..

filmlerde olsa saçmalık diyip kapatacağımız türden olaylar oluyor memlekette..

Yolsuzluk davası henüz görülmedi.O konuda başbakan yargıya müdahale ediyor haklısın yolsuzluğun üstünü kapatmaya çalışıyor ama Özel Yetkili Mahkemelerin yargıladığı davaların hiçbirini ben meşru göremiyorum.Sen görüyor musun?Ergenekon,Balyoz davalarının gerçekliklerine inanıyor musun?Bu davaların hepsinde bir usulsüzlük var.Şike davasında daha iddianame hazırlanmadan önce nerdeyse tüm tapeler basına sızdırıldı.Tüm spor programlarında herkes savcı hakim kesildi.Aziz Yıldırım henüz gözaltındayken adresi Metris Cezaevi olarak yazıldı.Bu davalar kesinlikle adil bir şekilde tekrar yargılanmalı..Ama ülkede bir sivil darbe yapıldığı kesin.Hükümetin ses çıkarmayıp göz yumduğu ondan sonra olaylar kendi başına gelirken sanki daha önce hiç yokmuş ve bilmiyormuş gibi davrandılar.

• Adil yargılama olursa küme düşersiniz.Şuan şampiyonluk mücadelesi veriyorsunuz.Bence oturun oturduğunuz yerde.
  • mesajımı silen kimse ona sitemlerimi iletiyorum.

tekrar kısaca yazayım,
    54 yaşındayım,
    çoğunun yaşadığından fazla tecrübem var,
    Genel kurmay başkanını terör örgütü kurmakla yargılayan adalet sistemine zerre kadar güvenim kalmadı,
    haliyle şike davasına inanıp adalet diyenlerde yanılmakta.

sanırım bu basit anlatımı silmezsiniz.

• Bizden çalınan 3 sene ne olucak ondan haber verin.Adil yargılanmasını geçtim.Şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan kadrodan Bienvenulara giden hikayenin hesabını kim sorucak? Yeniden yargılama demek eski yargılamayı red etmektir. Neden red ediyorsun? Sorumlu sadece hakimler mi? Hükümet istifa etsin.
  • öncelikle belirteyim, 2007'den beri özel yetkili mahkemelerin adalet dağıtmadığını iddia ederim.
    tekrar yargılama tabi ki yapılsın, herkesten çok ben isterim. eğer fenerbahçe suçlu olmadığı halde ceza alacasa, buna sevinecek kadar karaktersiz insanlar da var mıdır? yoktur diye umut ediyorum.

bir kere şunu belirtelim;
    yargıtay'ın, yasal düzenlemeyi beklemek adına süreci durdurması söz konusu olamaz. mevcut kanun ve yönetmeliklere uygun şekilde süreç devam eder. karar ne olursa olsun, düzenleme yapıldıktan sonra yeniden yargılamanın yolu bana göre KESİNLİKLE açılacaktır.

ancak yapılacak yeniden yargılama, siyasi gündem sebebiyle, yolsuzluk operasyonunu gölgelemek adına, yine başka bir adaletsizliğe yol açarak, aslında (varsa) olan bir suçu aklama doğrultuunda olursa, ona da karşı çıkarım.
    şike soruşturmasının iddianamesini, gerekçeli kararını okuyan kaç kişi var burada?
    kendi iradem ve gerçekten mümkün olduğunca tarafsız yorumlamamla gördüğüm, ortada şike teşebbüsü ve şike kesinlikle var. verilebilecek karar en iyimser şekilde "teşebbüsün sonuçlandırıldığına dair kesin kanıt bulunamamıştır" gibi bir şey olur ki teşebbüs de avrupa yolunuzun tıkanmasında yeterli olacaktır.

"tapeler değiştirildi" gibi şeyler çıkar ortaya, o ayrı. ancak 400 sayfalık iddianame, savunsan da bir yere kadar. 50 aşamadan geçtiniz, her biri suçlu buldu. avrupa'da defalarca ret aldınız. arkadaşlar, uefa, tahkim, cas gibi mercileri beklerken de söylemiştim. sizi kandırmya çalışıyolar. fenerbahçe'nin yıllarını çaldılar, o sene cezanızı çekseydiniz en geç 2 senede dönmüş olurdunuz. ancak seneye dahi gidemeyeceksiniz avrupa'ya. yıllarınız kayboluyor, iddianameyi okumanızı tavsiye ederim. o maçlar öncesi kurulan bağlantıların masum olduğuna inanan ayrıdır tabi.

• Adil yargilanma isteyenler once surayi bi okusun:

http://medya.zaman.com.tr/2011/12/09/iddianame.pdf

Sonrasi vicdana kalmis.
  • Allah'tan adil yargılama olmadıda 6222 nolu yasa apar topar değiştirildi yoksa şuan halen metrisde parmaklıklar ardındaydın! Bu adamın pişkinliğine pes doğrusu, ama ülke böyle kokuşmuşluk var ortada herkesin önünde ülke değerleri ile oynanıyor herkes kendi çıkarının olduğu noktaya kadar tepki veriyor sonrası ise onlara göre süt liman... Şike davasında da bu günlerde yaşananlara benzer olaylar oldu bir kaç kişi kurum zarar görmesin diye tek gecede yasalar değişti, ortada vahim durum var diyen federasyon başkanı çark etti, kendi kulübüde şike iddiaları içinde olan asbaşkanı teknik direktörü tutuklu yargılanan kulüp başkanı federasyon başkanı oldu karar verdi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.