Bildirim
Biz 3 preyiz rahat ol oyun bizde
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ölmelere doyamayıp ga almıslar -
quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
ölmelere doyamayıp ga almıslar
smörf kasıyoz qnqq raad ol xdd -
Bence bu durumlarda yapılıcak en iyi şey dodge.Dodge at 1 saat bekle, 45 dakika sinir küpü olma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy
Bence bu durumlarda yapılıcak en iyi şey dodge.Dodge at 1 saat bekle, 45 dakika sinir küpü olma.
İşin kötü yanı gece gece geldiler bide -
Ben artık öyle bir şey olunca dodge atıyorum.Sonrasında dizi falan izliyorum.Tr de gerçekten beyinsiz sayısı çok fazla, lane de oynayan adama jungle matarası alanlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy
Ben artık öyle bir şey olunca dodge atıyorum.Sonrasında dizi falan izliyorum.Tr de gerçekten beyinsiz sayısı çok fazla, lane de oynayan adama jungle matarası alanlar var.
Adam ct yiyo üstüne bide takasa giriyo lane de kesiliyo jungle senin bilmem ne bilmem ne diyo girme takasa safe oyna yooook -
nickleri açsaydında görseydik benmiyim acaba diye merak ettim:D -
quote:
Orijinalden alıntı: Judge Magister
nickleri açsaydında görseydik benmiyim acaba diye merak ettim:D
so kawai yazıo mu sende knk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKAM2 -- 31 Mart 2016; 14:31:05 > -
Ct dediğin bazen çok gereksiz olabiliyor.Oyunculuk önemli.Ama karşı jungle 5-0-5 giderken bizimki 0-0-0 ise buna bende sinir oluyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Monstaz
quote:
Orijinalden alıntı: Judge Magister
nickleri açsaydında görseydik benmiyim acaba diye merak ettim:D
so kawai yazıo mu sende knk
yoo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X