Şimdi Ara

Biyolojisi iyi olanlar bakabılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biyoloji de iyi bilgi birikimim yok ygs çalışıyorum canlıların bileşenleri konusunu çalıştım konu testleri ve çıkmış sorularda hep ileri konular soruluyor. Örneğin proteinleri çalışıyorum amino asitler 3-4 konu sonra anlatılacak ama testlerde amino asit sorularıda var napmam lazım ygs müfredatını iyice tekrar edip bitirdikten sonramı soru çözmeye başlamalıyım???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok önce çöz sonra konuyu bitir.

Hocam ne yaptın önce düzgünce öğren her şeyi sonra rahatça testlerini çöz
  • Hocam anlamadınız heralde toplam 20 konu falan var ben organik bileşenleri çalışıyorum kitapta sadece örneğin protein anlatılıyor ama soruda diyelim protein sormuş bu sorunun cevaplarına konuda olmayan anlatılmaya. amino asit özelliginide koyuyor onu kastettim amino asitleride bilmedigim için yapamıyorum

• qazwsx21 Q kullanıcısına yanıt
    o sorulara fazla takılma, hocaya sor.
    konularda ilerledikçe biyolojiyi gözün kapalı yapacaksın.
  • Teşekkürler hocam

• qazwsx21 Q kullanıcısına yanıt
    biraz ilerledikten sonra soru çöz bende aynı problem vardı konu çalış ilerledikçe oturuyor herşey çoğu arkadaşım bu yüzden biyolojiyı bıraktılar ve düzenli tekrar yapmalısın bende güvender cep kitabı var otobüste falan oku pekişir
  • Karma soruları çok takma veya kes onları biriktir diğer konuyu öğrenince tekrar çözmeye çalış o zaman başarılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.