Şimdi Ara

Biyolojiden full çekmek (burs içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
18.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün hoca derste laf arasında 'En zor ders biyolojidir. Full çekenlere tübitak burs verir hatta tıp okumaları için kolaylık sağlar.' falan dedi. Asılsız birşey mi yoksa gerçek mi? Bilen arkadaşlar bir bakabilir mi?

• Doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Doğru.

nasıl yani hocam diyelim ki bir arkadaşımız full çekti ama 350 puan aldı. Bu arkadaşa ek kontenjan açılıyor mu tıp fakultelerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1313

quote:

Doğru.

nasıl yani hocam diyelim ki bir arkadaşımız full çekti ama 350 puan aldı. Bu arkadaşa ek kontenjan açılıyor mu tıp fakultelerinde

Onu tam olarak bilmiyorum ama özel bir şeyler var biyoloji fulleyenlere. Biyoloji öğretmenleri daha kendi alanında uzman değilken öğrencinin full çekmesi büyük bir başarı. Zaten çok geniş bir ders, kimya ve fizik biyolojinin yanında çok kısıtlı.
  • İlk 5k'da olup hem YGS'yi hem LYS'yi full yapman gerekiyor yani 43/43 yapabilirsen Tübitakın bursuna kalacağını sanmam :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer1313

quote:

Doğru.

Onu tam olarak bilmiyorum ama özel bir şeyler var biyoloji fulleyenlere. Biyoloji öğretmenleri daha kendi alanında uzman değilken öğrencinin full çekmesi büyük bir başarı. Zaten çok geniş bir ders, kimya ve fizik biyolojinin yanında çok kısıtlı.

teşekkür ederim cevap için. hocanın o sözü aklıma takıldı eğer öyle bir ayrıcalık varsa yatar kalkar biyoloji çalışırım ama önce emin olmak lazım

• biyoloji fkb'nin zirvesidir bence. (benim en sevdiğim fiziktir aralarında o ayrı konu ) zaten biyoloji fulleyebilen adamın ek kontenjana ihtiyacı olmaz. tıp'a gidip bursa ihtiyacı olan zaten sıkıntı çekmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zugzwang97 Z kullanıcısına yanıt
    aradığım cevap buydu teşekkürler
  • Son 3 senedir böyle bir uygulama yok kalktı.Sadece olimpiyatlarindan madalya kazanan arkadaşlara ek puan veriyor TUBITAK . Eski sistemde hem YGS hem de LYS'de biyolojiyi fulleyen arkadaşlara da cüzi bir başarı bursu veriliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artı tıpta okuyorum bursa da ihtiyacım var (Yani çok da olmasa da memur çocuğuyum) ve ilk 5 K'da idim ve sonuç KYK'dan kredi Yani işler düşündüğümüz gibi gitmiyor

• Sehir efsanesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Sehir efsanesi.

Ooooo bugun buralarda eskileri görüyoruz hüzünlendim vay be alp 10. Oldun unuttun bizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.