Bildirim
Biyolojiden full çekmek (burs içerir)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Doğru. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
Doğru.
nasıl yani hocam diyelim ki bir arkadaşımız full çekti ama 350 puan aldı. Bu arkadaşa ek kontenjan açılıyor mu tıp fakultelerinde -
quote:
Orijinalden alıntı: omer1313
quote:
Doğru.
nasıl yani hocam diyelim ki bir arkadaşımız full çekti ama 350 puan aldı. Bu arkadaşa ek kontenjan açılıyor mu tıp fakultelerinde
Onu tam olarak bilmiyorum ama özel bir şeyler var biyoloji fulleyenlere. Biyoloji öğretmenleri daha kendi alanında uzman değilken öğrencinin full çekmesi büyük bir başarı. Zaten çok geniş bir ders, kimya ve fizik biyolojinin yanında çok kısıtlı. -
İlk 5k'da olup hem YGS'yi hem LYS'yi full yapman gerekiyor yani 43/43 yapabilirsen Tübitakın bursuna kalacağını sanmam :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: omer1313
quote:
Doğru.
nasıl yani hocam diyelim ki bir arkadaşımız full çekti ama 350 puan aldı. Bu arkadaşa ek kontenjan açılıyor mu tıp fakultelerinde
Onu tam olarak bilmiyorum ama özel bir şeyler var biyoloji fulleyenlere. Biyoloji öğretmenleri daha kendi alanında uzman değilken öğrencinin full çekmesi büyük bir başarı. Zaten çok geniş bir ders, kimya ve fizik biyolojinin yanında çok kısıtlı.
teşekkür ederim cevap için. hocanın o sözü aklıma takıldı eğer öyle bir ayrıcalık varsa yatar kalkar biyoloji çalışırım ama önce emin olmak lazım
-
biyoloji fkb'nin zirvesidir bence. (benim en sevdiğim fiziktir aralarında o ayrı konu ) zaten biyoloji fulleyebilen adamın ek kontenjana ihtiyacı olmaz. tıp'a gidip bursa ihtiyacı olan zaten sıkıntı çekmiyor.
-
aradığım cevap buydu teşekkürler -
Son 3 senedir böyle bir uygulama yok kalktı.Sadece olimpiyatlarindan madalya kazanan arkadaşlara ek puan veriyor TUBITAK . Eski sistemde hem YGS hem de LYS'de biyolojiyi fulleyen arkadaşlara da cüzi bir başarı bursu veriliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artı tıpta okuyorum bursa da ihtiyacım var (Yani çok da olmasa da memur çocuğuyum) ve ilk 5 K'da idim ve sonuç KYK'dan kredi Yani işler düşündüğümüz gibi gitmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sehir efsanesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Sehir efsanesi.
Ooooo bugun buralarda eskileri görüyoruz hüzünlendim vay be alp 10. Oldun unuttun bizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X