Şimdi Ara

Biyolojiden Çok Çelişkili Soru 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 deki soruyu atayım öncelikle: Biyolojiden Çok Çelişkili Soru 2016

---Cevaba c diyor

2016 Sorusu Biyolojiden Çok Çelişkili Soru 2016

--Cevap c, Genetik çeşitlilik önemliyken birden önemsiz duruma geldi

Yorum sizin

Kendi yorumum:ben şöyle düşündüm mesela bi bakteri popülasyonunu düşünelim birbirlerine konjugasyonla gen aktarıp daha güçlü bir tür haline gelebilirler ve haliyle sayıları artar ardından besin yetersizliği nedeniyle popülasyon düşüşe geçer.Ayrıca soruda kesinlik istemiyor olabilir diyor.Olabilirse benim yorumum böyle çürütebilirsen kapatırım konuyu.Ayırca 2013e göre genetik çeşitllik azalırsa popülasyon yok olur haliyle 1. grafik yok oluyor o halde 1. grafiğin genetik çeşitliliği azdır diyebiliriz

Biyolojiden Çok Çelişkili Soru 2016 Biyolojiden Çok Çelişkili Soru 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A0FF2924 -- 30 Haziran 2016; 2:05:28 >

• Yorumlarınızı esirgemeyin ben e yaptım fakat nerede yanlış düşündüğümü açıklayabilrseniz sevinirim
  • Grafiğe göre 3. Şıkkı ulaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. öncule o grafikten nasıl ulasacaksin hocam, doğru dahi olsa grafikten anlaşılmaz,belki başka bir etkendir

• bro biri olabilir
    digeri grafige göre sonuç çıkarma.
    cidden grafige bakınca generik çeşitlilikleilgili yorum yapabiliyormusun?
  • Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    ben şöyle düşündüm mesela bi bakteri popülasyonunu düşünelim birbirlerine konjugasyonla gen aktarıp daha güçlü bir tür haline gelebilirler ve haliyle sayıları artar ardından besin yetersizliği nedeniyle popülasyon düşüşe geçer.Ayrıca soruda kesinlik istemiyor olabilir diyor.Olabilirse benim yorumum böyle çürütebilirsen kapatırım konuyu.Ayırca 2013e göre genetik çeşitllik azalırsa popülasyon yok olur haliyle 1. grafik yok oluyor o halde 1. grafiğin genetik çeşitliliği azdır diyebiliriz
  • rötarlıdoktor kullanıcısına yanıt
    soruda da olabilir diyor yorumda açıklamışım kendi yorumum olabilirse benim dediğimde olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brohakkındırxd kullanıcısına yanıt
    hocam olabilir diyor ayrıca kendi yorumumu ekledim çürütebilirsen tamam der kapatırım konuyu
  • Grafikle genetik çeşitliliğin alakası yok, itiraz süreci devam ediyosa itiraz et ama bir şey değişmez

• Bir tm olarak yorum yapıyorum konuyla ilgili cok bilgim yok ama aynı durum ygsdeki hidrografya sorusu için yaşanmıştı, o yüzden pek ihtimal vermiyorum tutarsızlık sebebiyle iptale

• Bi kere de benim yanlis yaptigim soruda bi tartisma ciksin be kardesim

• K popülasyonunda yoğunluk azaldıkça sürekli hayatta kalma ihtimali artıyor yani sürüleşme yok ve yüksek rekabet var ama L grafiğinde sürüleşme var ve belli bir değerde grafik maksimum yapmış ve sürüleşmenin olması demek genetik çeşitliliğin serbest dolaşıma göre daha az olması demek fazla değil.
  • CooperTime C kullanıcısına yanıt
    hocam peki oraya kendimce yorumumu yazdım benim hatalı olduğum nokta neresi orayı da açıklayabilirseniz çok makbule geçer
  • kardeşim sen bakterileri petri kabında büyütmüşsün kendi yorumunda ona kalırsa biyolojideki kükürt sorusu tam bir muamma bakterinin kemosentetik fotosentetik veya heterotrof olması çok şey değiştirir malesef bu tür durumlarda müfredat dahilinde düşünmek gerekiyor tekrar söylüyorum malesef.
  • CooperTime C kullanıcısına yanıt
    tabi hocam o soruya göre bu çok masum kalıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.