Şimdi Ara

BİYOLOJİDE MASTER YAPANLAR GELEBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lizozom monomerleri parçalamaz diye biliyorum.

Ama bugün yaptığım denemede aksi olarak baz alınmış bilen var mı?

• "They are spherical vesicles which contain hydrolytic enzymes that can break down virtually all kinds of biomolecules."

Wikipedia'da şöyle bir şey yazıyordu. Yani her tür biyomolekülü yıkar denmiş. Ama ben de sanki monomerleri parçalamaz diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

"They are spherical vesicles which contain hydrolytic enzymes that can break down virtually all kinds of biomolecules."

Wikipedia'da şöyle bir şey yazıyordu. Yani her tür biyomolekülü yıkar denmiş. Ama ben de sanki monomerleri parçalamaz diye hatırlıyorum.

Gercekler ve osym nin kabul ettigi gerceklr farkli olabiliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk kez gordum. Genelde monomere kadar sindirir der gecer. Hocaya sorucam yarin
  • Kardeş çekirgeninde dişe ve erkek bireylerinde kromozom yapısı farklı... Buna ne diyorsun?
  • Biyoloji mezunu bir arkadaşa sordum. Monomer de sindiriyormuş. Hangi yayından çözdün?
  • ösym monomere kadar kabul ediyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ösym farklı alıyor bazı şeyleri.mesela 2016 lysde biyoloji ilk soruda kükürt normalde hepsinde bulunur fakat ösym proteinde diye kabul ediyor
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, bizimde ösym ye göre almamız gerekiyor maleseff.
  • Nyan Cat kullanıcısına yanıt
    Palme.
  • Monomeri parçalamaz monomer olan bir madde muhtemelen glikoz vb. Dönüşüp solunum rxn katılır fazla isede yağ şeklinde depo en son monemere kdr yani monomer parçalamaz
  • ygsmagduru32 Y kullanıcısına yanıt
    Biz de parçalamaz diye kabul edeceğiz herhalde. O değil de, palmede derişim farkı eşitlenince su alışverişi iki yönde de SABİT HIZDA sürekli devam eder yazıyordu ama hocamız derişim farkı eşitlenince su geçişi kesinlikle durar dedi. Bu konuda var mı bilginiz?
  • Hayır devam eder kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

Biz de parçalamaz diye kabul edeceğiz herhalde. O değil de, palmede derişim farkı eşitlenince su alışverişi iki yönde de SABİT HIZDA sürekli devam eder yazıyordu ama hocamız derişim farkı eşitlenince su geçişi kesinlikle durar dedi. Bu konuda var mı bilginiz?

Sinavdada cikti devam eder
  • Nyan Cat kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle devam eder. Dinamik bi yapi dusun matematiksel esap yapmiyo molekuller. Iki tarafa da gecis olur surekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.