Şimdi Ara

Biyoloji ve Kimya için 1 soru bankası yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, mf4'te ilk 1500 hedefliyorum. çözdğüm/çözeceğim kaynaklar şunlar.

ygs matematik: konu özetli, karekök (konu özetli gg wp, karekök yarısındayım)
    lys mat: karekök, birey b, bilfen
    ygs-lys fizik: palme, fem ygs lys, final lys, sınav lys
    ygs kimya: güvender ygs sb
    lys kimya: fem ygs-lys sb
    ygs-lys bio: fem sb
    ygs-lys geometri: final ygs-lys, fem ygs-lys, karekök lys

yukarıdakiler sadece soru bankası konu anlatımlara sağdan soldan çalışıyorum

Kimya ve biyoloji yetersiz mi sizce?

• Keyfi olarak hoşuna giden derslerse 1 tane ekleyebilirsin, ama bence yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Keyfi olarak hoşuna giden derslerse 1 tane ekleyebilirsin, ama bence yeterli

çok vakit harcamak istemiyorum yetişmeyebilir. mat ve fizikte yoğunlaşacağım.
  • Doğru kaynakları kullanirsan yeter. Bnce şu kullandigin kaynaklar doğru kaynaklar değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ygs kimyadan palme ka ve lys kimyadan simetriyi kullanman yeterli olacaktir.kimya gercekten kolay soruluyor sb cozmeden ygs de1 lys de1y cikti kimyam sana tavsiyemde konulari iyi ogrendikten sonra denemeler uzerinden ilerlemen.zaten lys simetri kimya kitabinda yeterli sayida ornek soru ve konu sonu testi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: HedefIlkBİN

Doğru kaynakları kullanirsan yeter. Bnce şu kullandigin kaynaklar doğru kaynaklar değil.

hangi kaynakları çalışıyorsun hocam. önerilere açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bireycmatik

Hocam ygs kimyadan palme ka ve lys kimyadan simetriyi kullanman yeterli olacaktir.kimya gercekten kolay soruluyor sb cozmeden ygs de1 lys de1y cikti kimyam sana tavsiyemde konulari iyi ogrendikten sonra denemeler uzerinden ilerlemen.zaten lys simetri kimya kitabinda yeterli sayida ornek soru ve konu sonu testi var.

ygs kimyayı ve güvender sb geçen ay bitirdim zaten denemelerde max 1 yanlış çıkıyor. kimya lys'ye başlayacağım 1-2 gün sonra dediğin gibi simetri güzel anlatmış. biyolojiyi de sistemler hariç bitirdim (aslında onuda bitirdimde unutmuşum) femden soru çözüyorum sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimya için yeter de biyoloji için yetmeyebilir.

• Fem kimya tamami klasik sorulardan oluşan bir kitap. Onu silip Palme cozmeni oneririm. Fem biyoloji ise sorularinin %80inin bilgi sorunlarından oluştuğu bir kitap. Zaten düzenli tekrar yaparak bilgileri pekistirirsin. onun yerine daha cok deney yorum gerektiren kitap coz bnce. Final 3 yazarlı yada Palme olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefIlkBİN

Fem kimya tamami klasik sorulardan oluşan bir kitap. Onu silip Palme cozmeni oneririm. Fem biyoloji ise sorularinin %80inin bilgi sorunlarından oluştuğu bir kitap. Zaten düzenli tekrar yaparak bilgileri pekistirirsin. onun yerine daha cok deney yorum gerektiren kitap coz bnce. Final 3 yazarlı yada Palme olabilir.

evde tek hazırlanıyorum ya ondan seçtiğim kitaplarının internette çözümleri var. annem kimya öğretmeni ona kalsa 2-3 tane soru bankası bitirmem lazım ama o kadar vakit kaybedemem matematik ve fizik daha önemli mf4 için. Neyse önerdiğin kaynakalrıda bi inceliyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.