Bildirim
Biyoloji sorularim ACILLL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uplayalim arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam güzel sorularmış sınavda çıksa E-B-C derdim valla sende öyle yapmışsın galiba 1ve3 ü cevaplar ne
hocam cevaplar ne? ben d,d,c olarak düşündüm -
quote:
Orijinalden alıntı: Bekocuuu
Hocam güzel sorularmış sınavda çıksa E-B-C derdim valla sende öyle yapmışsın galiba 1ve3 ü cevaplar ne
Arkadaş sanırım doğru cevapları işaretlemiş zaten :D ben de aynen öyle düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: NoNickMan
quote:
Orijinalden alıntı: Bekocuuu
Arkadaş sanırım doğru cevapları işaretlemiş zaten :D ben de aynen öyle düşünüyorum
hocam nasıl çözdünüz ikinci soruyu? ben 1. öncülü direk elemiştim iyot nişasta ayıracı diye. ilk soruda da gelişme demesi kafama takıldı -
e a c hocam -
e a c -
Bilemedim valla ortadaki sorunun cevabı B olmalı bence ya
tam geçirgen diyormuş geçirmeyen olarak düşünmüştüm oysa
-
İkinci soruda 1. Torbada sükroz çözeltisi olması neye yarıyo anlayan biri açıklayabilir mi çözemedim
Tamam ya anladım hoş soruymuş baya düştüm valla
son soruda sıkıntı var sanki c de olabilir d de
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X