Şimdi Ara

biyoloji sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biyoloji sorularım biyoloji sorularım biyoloji sorularım biyoloji sorularım
    52.sorunun sadece a şıkkını açıklayabilir misiniz digerlerini de rica etsem arkadaşlar bakabilir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlk soruda (25 Numaralı) B ile belirtilen laktaz enzimi tepkime başlamadan önce serbest laktaz maksimumdur sonra enzim-substrat kompleksi oluşacağından serbest enzim azalır. Tepkime bittiğinde de kompleks bozulacak ve serbest enzim artacak. Yani cevap A.

İkinci soru (45 Numaralı) 1. öncül solunumdur ve solunumda hem ATP üretilir hemde tüketilir. 3. öncül fotosentezdir fotosentezde de ATP hem üretilit hem tüketilir. 2. öncülde sadece ATP tüketilir 4.öncül (sindirim olayidir.) ATP tüketilmez de üretilmezde. Yani cevap C.

Üçüncü soruda (52 Numaralı) karbonhidratla beslenendiği İB'den karbonhidratlar kapı toplarda olur ayrıca kişi tok olduğu için karaciğerde glikojenin glikoza yıkımı azalir diye dusunuyorum bu yuzden II > I olarak düşündüm.

Dördüncü soruda bitki bir miktar nişasta üretilecek yüksek ısıya tutulunca enzimler bozulacağı için üretim duracak. Bu sebeple cevap B

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bozukparacorci B kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rica ederim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji mi Kimya mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.