Bildirim
biyoloji sorularım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk soruda (25 Numaralı) B ile belirtilen laktaz enzimi tepkime başlamadan önce serbest laktaz maksimumdur sonra enzim-substrat kompleksi oluşacağından serbest enzim azalır. Tepkime bittiğinde de kompleks bozulacak ve serbest enzim artacak. Yani cevap A.
İkinci soru (45 Numaralı) 1. öncül solunumdur ve solunumda hem ATP üretilir hemde tüketilir. 3. öncül fotosentezdir fotosentezde de ATP hem üretilit hem tüketilir. 2. öncülde sadece ATP tüketilir 4.öncül (sindirim olayidir.) ATP tüketilmez de üretilmezde. Yani cevap C.
Üçüncü soruda (52 Numaralı) karbonhidratla beslenendiği İB'den karbonhidratlar kapı toplarda olur ayrıca kişi tok olduğu için karaciğerde glikojenin glikoza yıkımı azalir diye dusunuyorum bu yuzden II > I olarak düşündüm.
Dördüncü soruda bitki bir miktar nişasta üretilecek yüksek ısıya tutulunca enzimler bozulacağı için üretim duracak. Bu sebeple cevap B
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam çok teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
rica ederim. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X