Şimdi Ara

Biyoloji palme gereklimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biyoloji digerlerine göre iyi oldugundan diger derslere yogunlastım sadece notları okudum palme b sistemleri bitirdim yani sadece denemelerde çözdüm
    Geometriden sonra ygs ve lysde fullemem gerek palme a s. b vardı dün başladım yarısından fazlası bitti buna devam ederimde bilfende var arkadaslar siz soru bankası çözermisiniz bu saatten sonra??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesım rıca etsem bıyo ya nasıl calıstıgını ogrenebılır mıyım ygsde 7-8 net yapım yeter son 2 ünitem kaldı üreme ,kalıtım 1hafta içerisinde halledicem inşallah 4-5 soru hep boş kalıyor bundan dolayı bunları kapatınca ısaretleyebılır mıyım acaba hepsini soruların? 5-6 tane işaretliyorum şimdi 3-4 tane dogru geliyor cıldırıcam
  • Hergun ezber yap 10,15 dk kavramları benzetmeye calıs yapamadıklarını kendin arastır yani dostum herkes farklı ögrenir sen çalış olur inşallah ezber yaptıgım halde soru çözmeyince bende az cok unuttum ben napacam :Djsksks

• Ben palme olmada 13 cıvarı yapıyorum.Asel biyolo defteri+Birey C.

• Asel var bende güzel ama hergun tekrar edemiyorum

• Biyoloji ezber yapma bak konu ablatimli kitap al resimlerini cok iyi anla kavra sonra aciklamasini oku hicbirsey ezberlemedim ben soruyu gorunce aklima direkman resim geliyor sonra haa diyorum ve biy full

• Mr.Governor M kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum ben yazılanları fotograf gibi düşünüyorum öyle kodluyorum, ama ya soru çözmek lazım yada kısa kısa özetleri okumakta şart yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Biyoloji deneme önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu asel cep boyutunda mı yoksa normal boyutta mı? Kaç sayfa?

• Vaktin varsa çöz bence güzel kitap.
  • Mayoz bitmek üzeri bişi kalmadı zaten bi kaç yayın daha var onlar çok az ama onları çözecem bilfen ygs sonrası biyo için bu kadar tekrar yeter sonra deneme :)

cep degil orta boy 250 sayfa falan k. a varsa gerek yok bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.