Şimdi Ara

Biyoloji mi Veterinerlik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çocukluğumdan beri Veteriner Hekim olmak isteyen ve bu doğrultuda Biyoloji'yi seven, merak eden ve araştıran bir insanım.Özellikle Evrim Teorisi konusunda çok hassasım ve insanlarla bu konuda sürekli tartışan biriyim. Ve sizlere bu konuda danışmak istiyorum. Acaba sizce hangisi benim açımdan daha yararlı bir meslek olur ? Biyoloji okumak gerçekten de bir işe yaramaz mı ? Biyoloji'de akademik kariyer yapmak çok mu zordur, ve aklımı hepsinden fazla kurcalayan soruya gelecek olursak bir Biyoloji mezunu para kazanabilir mi ?

• Keşke sorunuza cevap verilmiş olsaydı. Zira, aynı problemle ben de karşı karşıyayım. Veterinerlikle ilgili bir forum sitesine yazmış olduğum yorumu buraya alıntılayayım. Eğer biyoloji veya veterinerlik okumuşsanız, bana yardım edersiniz belki. Bu arada ben de Evrim teorisi ile oldukça haşır neşir olan birisiyim. Aynı zamanda psikolojiye de ilgim var. Tabii Biyoloji bölümünde verilen derslerin büyük çoğunluğuna da ilgim var. Ama en sonunda hayvan davranışlarında uzmanlaşabileyim istiyorum. Biyoloji ile veterinerlik arasında kaldım.

Alıntı:

"Merhaba, ben Lise 2’ye gidiyorum. Hayvan davranış bilimi ve hayvan psikolojisi üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Bölüm olarak Biyoloji üzerinden etholoji alanında mı uzmanlaşmak daha mantıklıdır, veterinerlik okumak mı? İkisini de yapmak istersem, ilk önce hangi bölümü okumak gerekir? Eğer becerebilirsem bir de yurtdışında hayvan psikolojisi üzerine eğitim görmek ve araştırma yapmak istiyorum."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Biyoloji mi Kimya mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.