|
Biyoloji mi Veterinerlik mi ?

-
-
Keşke sorunuza cevap verilmiş olsaydı. Zira, aynı problemle ben de karşı karşıyayım. Veterinerlikle ilgili bir forum sitesine yazmış olduğum yorumu buraya alıntılayayım. Eğer biyoloji veya veterinerlik okumuşsanız, bana yardım edersiniz belki. Bu arada ben de Evrim teorisi ile oldukça haşır neşir olan birisiyim. Aynı zamanda psikolojiye de ilgim var. Tabii Biyoloji bölümünde verilen derslerin büyük çoğunluğuna da ilgim var. Ama en sonunda hayvan davranışlarında uzmanlaşabileyim istiyorum. Biyoloji ile veterinerlik arasında kaldım.
Alıntı:
"Merhaba, ben Lise 2’ye gidiyorum. Hayvan davranış bilimi ve hayvan psikolojisi üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Bölüm olarak Biyoloji üzerinden etholoji alanında mı uzmanlaşmak daha mantıklıdır, veterinerlik okumak mı? İkisini de yapmak istersem, ilk önce hangi bölümü okumak gerekir? Eğer becerebilirsem bir de yurtdışında hayvan psikolojisi üzerine eğitim görmek ve araştırma yapmak istiyorum."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X