Meb kitabını ne zaman incelesem öğrendiğim bazı şeyleri meb kitabında hiç göremiyorum. Soru zaten başlıkta < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 19 Şubat 2021; 0:12:9 > |
Biyoloji Meb kitabında olmayan bir şey YKSde sorulabilir mi?

-
-
Fizikte bi kere yapmışlar ama doğru mu bilmem bi hocadan duymuştum -
Eskiden MEB'de olan birşey ÖSYM'de farklı olabiliyordu ama bu son zamanlarda çok azaldı sanırım en son 2018 tyt biyoloji sorusu olan maya sorusuydu. Meb kitabı Cambell biyoloji kitabında olan yanlış bir bilgiyi aldığı için bu sorun yaşanmıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örneğin geçen seneki dalga sorusu müfredata göre doğru fakat gerçekte yanlıştı
Artık işler değişti... Sıkar biraz...
-
Ever bu durum konuyu daha iyi bilenleri eliyor ve beni de çıldırtıyor -
nesi yanlıştı o sorunun? gayet kolay basit bi soruydu
Geçen sene dalgalar çalışmadığım ve hala dalgalar konusuna gelemediğim için bilmiyorum ama bazı öğretmenler yanlış olduğunu söylemişti YouTube'da videosu vardır
hocalar abartmayı sever. o soruda herhangi bi hata yoktu. asıl itiraz ayt biyodaki soruya oldu zaten. ama 2si de iptal olmadı çünkü hata yoktu hiçbirinde.
konuyu daha iyi bileni değil konuyu BİLMEYENİ eliyorlar
Hocam müfredata göre öğrenmek lazım zati. Ona bakarsak tarihte de eski türklerin tek tanrılı olduğu yazıyor. Ancak bir iki kitap bir iki makale okuyan insan durumun böyle olmadığını bilir.
olimpiyat madalyalı arkadaşım detaylıca nedenini açıklamıştı ama ben hala dalgalar bilmediğim için aklımdan uçup gitmiş. -
iyi ki bir soruyu doğru yapmışsın ha.
-
bence kolaydı ne diyim yani
ayrıca tamam belki siz çok detaylı düşündüğünüz için hata yapmış olabilirsiniz ama arkadaşlarım ve ben sadece oranın merkez dalga katarı olduğunu düşündük ve soru üzerinde en fazla 30sn harcadık ösymnin söylediği cevabı bulduk. ÖNEMLİ OLAN ÖSYMNİN BİZDEN İSTEDİĞİ.
ayrıca o şekilde c noktası tam ortada yani bunu niye bu kadar sorun yaptınız ki yok şekil orantılı değil bilmem ne?
cevap yalnız a olmalı. link bırakıyom yazınki konu
https://forum.donanimhaber.com/ayt-fizik-dalga-sorusu-yanlis-ertan-hoca-dan-video-geldi--144292945
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X