Şimdi Ara

Biyoloji +25 için meb kitapları yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lys biyolojide +25 yapmak için konu anlarımlı olarak meb kitapları yeterli mi? Ekstra önereceğiniz çok ayrıntılı bi kitap var mı? Edebiyatta Limit el kitabı gibi tüm inceliklerini ayrıntılarını anlatan bi k.a. lazım.

• Tm misin mf mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Tm misin mf mi?

Hocam Mf hazırlanıyorum Edebiyat temelim var zaten ortalama 35-40 net yapıyorum ayrıca edebiyat sınavınada gireceğim
  • Campbell biyoloji

• Bence hayır

• ben geçen sene simetri fem beyaz + birsürü kaynaktan çalıştım 20 yaptım bu sene mebten sistemlere baktım sadece 25 yaptım 4 sistem çıktı o ayrı konu tabii
  • Biraz farklı şeyler de görmek istiyorsan Final 3 yazarlıyı çöz derim. Ama çıkmış soruları kesinlikle çöz her sene çıkmış sorulardan kesinlikle soruyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boun işletme iyiydi yav niye değiştirdin :)

• Yeterli
  • umutss123 kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/J25lb5.png bence kesinlikle devletin yeni çıkan 9-10-11-12 al bide 2 tane konu anlatım kitabı alsan 3 yerden çalış garanti +25 biri palme olsun diğeri simetri apotemi falan farketmez.
  • biyoloji garip ders
  • palme biyolojinin kralıdır, ben 10-11 sınıflarında palme konu anlatım kullandım. mecburdum çünkü şansıma okulun tek rezil hocası gelmişti. ben şahsen ayrıntı seven biriyim ve müfredat dışı işime yarayacak şeyleri de öğrenirdim. bu özellik çok işime yaradı, bazen hiç beklemediğin yerde kullanabiliyorsun bu fazladan bilgileri. 12. sınıf için ise meb kitabı bu seneki çok kaliteliydi ama seneye değiştirirler mi bilemem.
    soruna tam cevap vermeye gelirsek;

palme konu anlatım: bu işin ehlidir (konu çalışmak için diyorum, test kitabı sorarsan orası başka mevzu :)

campbell biyoloji kitabı: ünlü bir yabancı biyoloji kitabıdır zaten. kendisi tuğla gibidir ve bir şaheserdir :) ayrıca türkçe baskısını palme yapmaktadır ki şimdi neden palmenin konu anlatımı iyi olduğunu anlayabilirsiniz. tuğla gibi olmasından ötürü oturup bitirmek pek mümkün değil gibi ama ösym buradan cımbızla cümle seçip soru soruyor ve fazlasıyla bu kitaptan yararlanıyor. meb kitaplarındaki ve sınavdaki çoğu görsel de bu kitaptan alıntılanır.

eski sınav soruları: şöyle diyen çıkabilir "aman soru çıkmış bitmiş artık, diğerlerinin yanında o kadar önemli mi" hem de nasıl önemli. örnek: geçen sene endosimbiyoz teorisinden bir soru çıkmıştı. bu sene sınava hazırlanırken ben yanlış yaptım bunu. bana sorarsanız gerçekten insafsız bir soru çünkü sorunun cevabını bir öğrencinin emin bir şekilde bilmesinin imkanı yok. bildiğim çoğu insan da yanlış yapmıştı. sorduğumuz hocalar da benim verdiğim cevabı savunuyorlardı. sonra bulduk ki cevap şıkkı campbell'dan tamamen aynı olarak kopyala-yapıştır yapılmış. üstüne aynı soru bu sene de soruldu ve sadece 2 şıkkın yeri değiştirilmişti.

umarım yardımcı olmuştur. test kitabı için de gerekirse yardımcı olmaya çalışırım.

• kardeşim fen derslerinde genel bi mantık yok bi fizikte var dedik onda da çeşit çeşit soru geldi o yüzden bulduğun soruyu çöz bi de çözemediğini komple kavra mantığını ve sistemlerde mebden daha iyi kitap yok
  • kültür biyoloji konu anlatım çalıştım biyo netim 22. lys sınavına 2 ay kala hiç biyo çalışmamıştım sadece whatsapp grubumuz vardı son gece herkes bildiği şeyleri gruba yazdı 1 saat boyunca zaten 20 kişiyiz. güzel tekrar olmuştu hatta soru felanda tutturduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.