Bildirim
Biyoloji
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır tabiki, bitse bile gerek yok yay 10 haftaya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gün çok şuan saat 01.40 otur hemen hava aydınlanmadan bitirir 2 kaynaktan da temizlersin
bakma sen bunlara kardeş , biyolojiyi bir günde bile halledersin ama o çalıştıklarını bir hafta sonra hatırlayabilecek misin önemli olan bu millet boşuna nankör demiyor bu derse -
50 günde bitki dışında bitirsem oturup dua edicem sen 1 hafta diyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selin hoca ayt biyoloji listesinde 78 video var, her gün 2-3 tane izlesen 1 aya biter bence böyle yap.
El kitabı falan okusan biter herhalde ama soru çözmeden bir anlamı olmaz. -
Bekir Hocayı Biyoloji dışındaki konularda daha başarılı buluyorum ben. Palme olabilir hatta bu sefer Birey C bile diyebiliriz gönül rahatlığıyla -
Temelin iyiyse yaparsın hocam. Örneğin ben geçen sene sınavdan önceki hafta 4 gün boyunca Biyoloji kastım sistemler ağırlıklı sınavda 10 d 2y geldi örneğin. Kısacası temelin varsa ve hafızan da fena değilse halledersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 1 haftada tabii başka şeyler de çalışarak sadece sistem bitirdim sınavda 6.75 net geldi çok da şaapma sen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X