Şimdi Ara

BitTorrent hız düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben BitTorrent kullanıcısıyım. İndirmelerim var 3 tane. 200kB/s hızda seyrederlerken hiç bir işlem yapılmamasına rağmen hızlar yerlerde şu an. Bunun üzerine ben de uTorrent'i yükleyip Bittorrent'ten Magnet URL Kopyala, uTorrent'ten URL'den Torrent Ekle işlemi yaptım. İndirmeler BitTorrent'te kaldığı yüzdeden devam etti. Ve daha düşük olsa da normal seyrinde gidiyor.

BitTorrent'te hızın düşmesinin sebebi nedir? Tamamen uTorrent'e mi geçeyim? İndirmeleri bitirmek iiçin ne yapmamı önerirsiniz?

İnternet : TTNet UltraNet 16Mbps'a kadar.
     BitTorrent hız düşüklüğü BitTorrent hız düşüklüğü

• quote:

Orijinalden alıntı: amcamsin

Arkadaşlar merhaba,

Ben BitTorrent kullanıcısıyım. İndirmelerim var 3 tane. 200kB/s hızda seyrederlerken hiç bir işlem yapılmamasına rağmen hızlar yerlerde şu an. Bunun üzerine ben de uTorrent'i yükleyip Bittorrent'ten Magnet URL Kopyala, uTorrent'ten URL'den Torrent Ekle işlemi yaptım. İndirmeler BitTorrent'te kaldığı yüzdeden devam etti. Ve daha düşük olsa da normal seyrinde gidiyor.

BitTorrent'te hızın düşmesinin sebebi nedir? Tamamen uTorrent'e mi geçeyim? İndirmeleri bitirmek iiçin ne yapmamı önerirsiniz?

İnternet : TTNet UltraNet 16Mbps'a kadar.
     BitTorrent hız düşüklüğü BitTorrent hız düşüklüğü

Hocam uTorrent kullan birde Tracker yap torrentlere hızın bayağı bi artar

• Bittorrente gönderme hızına sınır koyduysanız bazı torrentler inmeyebiliyor veya çok komik hızlarla iniyor.Sınırlama yapmış mısınız bir bakın derim.
  • modem uzerinden port acman gerekiyor utorrent ve bu tarz programlar icin bir acip oyle dene istersen
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Evet sınırlama yapılmış olarak gözüküyor. 1kB/s yapmışım. Gelsin ama gitmesin diye mi düşündüm acaba :)

Sınırsız'a tıklamam yeterli sanırım?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amcamsin -- 1 Ağustos 2015; 11:54:09 >
  • Dediğiniz uygulamanın nasıl yapıldığını bilmiyorum ancak şimdi araştırıp uygulayacağım. Teşekkür ederim.
  • ekayaci kullanıcısına yanıt
    Tracker uygulamasını da araştırdım. Ekleyeceğim şimdi. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gönderme hızını sınırsız yapınca da yavaşlama oluyor tavsiyem 50 kb/s yapman
  • amcamsin A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.