Şimdi Ara

Bıttım sabunu kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bıttım sabunu kullanıp faydasını gören var mı ? Saçlara çok ii geliyormuş. Benim saçlar kepekli ve yağlı işe yarar mı acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bıttım Sabunu Kullananlar: Bilmeniz Gerekenler

Bıttım sabunu, doğal içerikleri ve faydalarıyla yüzyıllardır kullanılan bir cilt bakım ürünüdür. Gözenekleri temizleyen, iltihabı azaltan ve cildi nemlendiren özellikleriyle bilinir.

Migros Bıttım Sabunu Kullananlar

Migros marketler zincirinde satılan bıttım sabunları, uygun fiyatlı ve kolay erişilebilir seçeneklerdir. Bu nedenle, birçok kişi cilt bakım rutinlerinde Migros bıttım sabunu kullanmaktadır.

Bıttım Sabununun Faydaları

• Cildi temizler: Bıttım sabunu, gözenekleri tıkayan kiri ve yağı etkili bir şekilde temizler.
    • İltihabı azaltır: Bıttım sabunu, iltihap önleyici özelliklere sahiptir ve akne, egzama ve sedef hastalığı gibi cilt rahatsızlıklarını yatıştırmaya yardımcı olur.
    • Cildi nemlendirir: Bıttım sabunu, cildin doğal nem dengesini korur ve kuruluğu önler.
    • Antibakteriyeldir: Bıttım sabunu, cilt üzerindeki zararlı bakterileri öldürmeye yardımcı olan antibakteriyel özelliklere sahiptir.
    • Cilt tonunu eşitler: Bıttım sabunu, cildin pigmentasyonunu dengelemeye yardımcı olur ve koyu lekelerin görünümünü azaltır.

Bıttım Sabunu Nasıl Kullanılır?

Bıttım sabunu, yüz ve vücut için kullanılabilir. Cildini ıslat, bıttım sabununu köpürt ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygula. Birkaç dakika beklettikten sonra ılık suyla iyice durula.

Bıttım sabunu doğal bir ürün olduğu için düzenli kullanımla sonuçlar zamanla ortaya çıkar. Hassas bir cildin varsa, kullanmadan önce küçük bir alanda yama testi yapman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla babam kullandı saç çıkarma konusunda yararınıda gördüm diyor...
  • Tayyeap kullanıyor bak saçlarına hep parlak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Kubar_

Tayyeap kullanıyor bak saçlarına hep parlak

o kullanıyorsa ben kullanmam
  • ben kulandım hiçbişeye yaramadı,kozanol şampuan çok ii geldi
  • Saç çıkarmak sabunla olacak iş değil.Tayyip kullanıyorsa ilk göreve başladığından beri saçları oldukça azaldı.Hem keramet sabunda olsa bile bu işin hilesine kaçan çok satıcı var.Ucuza mal etmek için ucuz hayvansal ve bitkisel yağlar karıştırıyor.Bu sabunların yarardan çok zararı olur.Ben 3 yıl kadar zeytinyağlı sabun kullandım ne yağlanma nede dökülme konusunda faydasını gördüm.Zaten artık zeytinyağlı sabun kullanmayı bıraktım piyasada kaliteli sabun yok.Kaliteli olanlar da süslü paketlere konulup dünyanın parasına satılıyor.Sabunla uğraşamam nizoral,konazol gibi yağlı saçlar için üretilmiş kaliteli şampuanlar kullanırım daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullanan var mı
    2 yıl önce açıldı
    GAVISCON ŞURUP KULLANAN VAR MI ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.