Şimdi Ara

BITTI # Joker de 150ye 50 hopi (12 saat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.joker.com.tr

Arkadaşlar mobildeyim, şık bir konu açamadım ama mail gelmiş özetle yukarıdaki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 9 Aralık 2016; 18:51:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şeyler alayım dedim hemen hemen her sey indirimli diyerek satılıyor.Hopi de indirimli ürünlerde geçerli değil almak için bir şey bulursanız burada paylaşın.
  • Güzel oldu akşam akşam yeni üyelik açıp anneler kulübüne üye oldum 10 paket hippi mama 110 liraya gelecek world ile aldım eğer world üye iş yeri ise 15 world puan da var tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: mephisto83

Güzel oldu akşam akşam yeni üyelik açıp anneler kulübüne üye oldum 10 paket hippi mama 110 liraya gelecek world ile aldım eğer world üye iş yeri ise 15 world puan da var tadından yenmez

Hocam çekilen tutarı bankadan teyit edin derim. 3 gün önce yaptığım alışverişte anneler klubü çeki kullandım çeksiz tutar tahsil edilmiş. Mesaj attım cevaplamadılar henüz. Ürünler yarın teslim edilecek, iade edeceğim.

• SMS geldi ama 159 TL Lik alışverişinizi masrafsız 3 taksit yapmak ister misiniz diye ama yine de kontrol ederim uyarınız için teşekkür ederim hopiler hemen geldi bu arada

• 100 e 20 hopi ile sipariş vermiştim. Şimdi netsem bilemedim. Urun kargoda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

100 e 20 hopi ile sipariş vermiştim. Şimdi netsem bilemedim. Urun kargoda.

Yeniden sipariş ver hocam. Gelenleri iade et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygun fiyat birşey var mı? Kampanya boşa gitmesin

• Lego'larda 100'e 20 geçiyor ama bu geçmiyor. Anneler kulubü ile birleşiyorsa ona göre birşeyler bakarız olmadı. Kampanya bitmeden alacak birşey buluruz umarım. Axess yılbaşı kampanyasına da bir alışveriş daha eklemiş oluruz.
  • Anneler Kulübü 20 TL indirim ile birleşiyor 50 paracık kazanımı.Az evvel tarafımdan sipariş geçildi.Avantajix'i de unutmayınız.(%2.25)
  • geçerli olan ürünler bunlarhttps://www.joker.com.tr/arama/150-tl-50-tl#/sort[price]=asc
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

geçerli olan ürünler bunlarhttps://www.joker.com.tr/arama/150-tl-50-tl#/sort[price]=asc

O kadar az üründe mi geçerli? Bezlerde değil mi acaba?
  • Kampanya bitti mi acaba 100/20 paracık görünüyor?

• basilisk lizard kullanıcısına yanıt
    12 saatlik kampanyaydı bitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.