Şimdi Ara

Bitti-HP Pavilion 15-BC503NT i5 9300H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1650 Freedos 15.6 -4899₺ fiyat arttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
18.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    xigmatek ptı-g3606 kullanıyorum kalitesi ortalama üstü ancak soğutma tasarımı leş minicik soğutma yaprağı var gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu paralara çıkıyorsanız omen modelleri var yada başka markaların oyun için olan modelleri var.

aynı zamanda soğutucu ihtiyacı var küçük kasalarda problemli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 22 Temmuz 2019; 11:43:41 >

• 256 gb ssd ,ayrıca 16 ram ,17.3 ekran ,omen kasa

• acemix kullanıcısına yanıt
    gtx1050 devri bitti bence. bu fiyatta zaten güzel kasası olan 1650li laptoplar mevcut. gidip de bunu almak saçmalık olur. ya da i7 8750+1050ti fiyatları da bu seviyede.
  • Genel olarak güçlü fakat taşınabilirlik açısından da iyi bir cihaz arıyordum. Bu ürünü aldım bakalım gelince göreceğiz.
  • agustos A kullanıcısına yanıt
    oyun oynama şansınız var mı? ben en çok oyunlarda nasıl olacak onu merak ediyorum
  • Köpek gibi ısınıyor uzak durun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyekta07 kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum. Gelince deneyeceğim. Henüz elime ulaşmadı bugün ya da yarın gelir. Aslında önceliğim oyun değil onun için konsol var bu cihazın beni uzun süre idare edeceğini düşünüyorum.
  • Oha fiyat dehşet 1050 i5 8. Nesil veriyolar bu fiyatlara

• benim iade işlemi onaylandı geri ödeme yapıldı yazıyor ama daha hesaba gelen bişey yok. Hepsiburada müşteri hizmetleri cayma hakkı konusunda ya bilgisiz ya da bilerek yanıltmaya çalışıyor "cayma hakkı kullanım olduğunda geçersizdir" diye bilgi verdiler. Bende bana mesafeli satış sözleşmesinde "kullanım olduğunda cayma hakkı geçersizdir" maddesini gösterir misiniz dedim bana link gönderdi linkte de öyle bir madde yok!. :D Valla arkadaşlar ben windows kurdum 2 tanede oyun yükledim test ettim hatta gönderirken de format atıp windows 10 demo yükleyip gönderdim sıkıntısız iadem onaylandı. Zaten bu konuda tüketicinin korunma yasası var ve 14 gün içinde sebepsiz iade edebiliyorsunuz tabi bazı istisnai ürünler var ama notebook onların içinde değil.
    Not : İade etmek isteyen olursa sebep olarak cayma hakkımı kullanmak istiyorum diye yazarsa sorun yaşamaz.
  • goki85 G kullanıcısına yanıt
    Çok çabuk iade ettiniz ya. Oyundan atınca korktunuz galiba :). Hiç değil bizim için küçük bir stress test yapıp sıcaklıkları söyleseydiniz iyiydi :).

Fiyat 4999₺ olarak güncellenip yeniden stokta.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    evet stres test yapmadım ama haklısın burada tüm bilgileri paylaşmalıydım alacak olan arkadaşlara yol göstermesi açısından neyse özetlersek; :)

ilk rome 2 total war kurdum oyunu açtığımda çok düşük grafiklerde açtı bende grafikleri orta ayarlara çektim bide çözünürlüğü 1920x1080p yaptım. Oyuna başladığımda fps 30-35 civarıydı sıcaklıkta 60 derece civarındaydı oynadıkça sıcaklık arttı buna bağlı olarak fps de düşmeye başladı yaklaşık yarım saat sonra oyundan attı. Tekrar denedim 10 dakika kadar sonra tekrar oyundan attı. Başka bi oyun da indirip deniyeyim dedim. War thunder indirdim oyunu kendi önerdiği grafik ayarlarında açtım, fps 60 dı hatta arada 90 a kadar bile çıktı sıcaklık 60 derece civarıydı ama belli bir süre sonra fps düşmeye başladı tabi sıcaklıkta arttı, yine yarım saat sonra sıcaklık 100 dereceye kadar çıktı fps de 5 oldu tabi oyun dondu win tuşuyla oyundan çıktım biraz dinlendirdikten sonra tekrar denedim yine aynısı oldu. Fanlarda sorun olduğunu düşünmüyorum zira hepsi deli gibi dönüyordu :D tabi belki de benim pc de sorun vardır bilmiyorum ama bu değerler bana hiç normal gelmedi. Kullanım amacım 3dsmax, autocad, grafik tasarım programları ve oyun oynamak.

Hocam 100 dereceyi gördüysen konuyu kapatalım bence :). Daha önceki mesajında 85 derecede oyundan attı deyince oyunda sorun vardır dedim ama 100 dereceyi gördüyseniz siliyorum konuyu:)

• fbyekta07 kullanıcısına yanıt
    Aynı kasada dizüstü bilgisayarım var, fan arkada, ekran kapalı olmadığı sürece ekrana vurduğunu görmedim ama ısınmaya meyilli. U serisi işlemci olmasına rağmen oyunlarda 90 derece'yi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Hocam 100 dereceyi gördüysen konuyu kapatalım bence :). Daha önceki mesajında 85 derecede oyundan attı deyince oyunda sorun vardır dedim ama 100 dereceyi gördüyseniz siliyorum konuyu:)
    evet rome 2 total war da 85 derece gördüm sonra oyundan attı. War thunder da 100 dereceye çıktı ve oyun dondu. Ama belki benim pc de sorun vardı başka alan arkadaş varsa bilgi verirse çok iyi olur.
    Bir kiş daha 100 dereceyi gördüm derse konuyu kapatır kendimi de bir süre banlarım :). Alternatif olarak şuna bakıyorum :
    www.teknosa.com
    Lenovo Ideapad L340 Intel Core i5-9300H 8GB 256GB SSD NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB 15.6" 81LK003FTX Gaming Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-l340-intel-core-i59300h-8gb-256gb-ssd-nvidia-geforce-gtx-1650-4gb-156-81lk003ftx-gaming-notebook-p-125033965

Veya Vatan bilgisayardan almak isterseniz:
    www.vatanbilgisayar.com
    LENOVO IDEAPAD L340 CORE İ5 9300H 2.4GHZ-8GB-256GB SSD-15.6"-GTX1650 4GB-W10 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-l340-core-i5-9300h-2-4ghz-8gb-256gb-ssd-15-6-gtx1650-4gb-w10.html

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan alacağım büyük ihtimalle ama Hdd eklemesini kendimiz yaparsak garantiden çıkar mı?
    Ssd'sinin ne olduğu da yazmıyor m2 mi yoksa nVme olanlarından mı?
    Kaç tane bellek slotu var? ekleme yaparsak garantiden çıkar mı? gibi sorular kafamda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.