Şimdi Ara

**BİTTİ***/Hepsiburada/Hürriyet İndirim Kodu YB2013HBHR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
9
Favori
23.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oeroglu

quote:

Orijinalden alıntı: antireis

4 adet 5 numara prima premium çocuk bezi+2 adet prima ıslak mendil+3 adet fresh in soft alkolsüz temizlik havlusu+uni baby seyahat cep ıslak mendili= 15 tl puandan çek ve 10 tl hürriyet indirimi ile 75 tl..kargo ücretsiz 6 taksit allah paylaşanda razı olsun ...

Allah sizden de razı olsun. :) Bende yeni baba oldum :)

RABBİM anali babalı buyutsun..ömrü uzun bahtı açık olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

4 adet 5 numara prima premium çocuk bezi+2 adet prima ıslak mendil+3 adet fresh in soft alkolsüz temizlik havlusu+uni baby seyahat cep ıslak mendili= 15 tl puandan çek ve 10 tl hürriyet indirimi ile 75 tl..kargo ücretsiz 6 taksit allah paylaşanda razı olsun ...

Allah sizden de razı olsun. :) Bende yeni baba oldum :)

RABBİM anali babalı buyutsun..ömrü uzun bahtı açık olsun...

Allah hepimizin evladını da aynı şekilde analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı ömürler versin, vatana millete hayırlı etsin.
    :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sawas44

duos telefon almayın arkadaşlar... s 7562 sakın almayın bu telefonu... faturanızda süpriz yaşamak istemiyorsanız almayın sakın... hatları birbirine yönlendiriyor,, eğer konuşma sırasında diğer hattınızı arayan birinin çağrısını açarsanız,, diğer hattınıza yönlendirme ücreti yazacaktır...

hımm, ben o telefonu almak istiyordum, bu konuda emın mısın kardesim? kullandın da basına geleni mi anlatıyorsun yoksa baskasından mı duydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssolar

quote:

duos telefon almayın arkadaşlar... s 7562 sakın almayın bu telefonu... faturanızda süpriz yaşamak istemiyorsanız almayın sakın... hatları birbirine yönlendiriyor,, eğer konuşma sırasında diğer hattınızı arayan birinin çağrısını açarsanız,, diğer hattınıza yönlendirme ücreti yazacaktır...

hımm, ben o telefonu almak istiyordum, bu konuda emın mısın kardesim? kullandın da basına geleni mi anlatıyorsun yoksa baskasından mı duydun?

bizzat telpayı aradım kulaktan dolma değil..... inanmayan bir arasın 444 77 11 numara bu alıpta pişman olmaktansa en başta bi telefonla ulaşın bilgi alın.. inanmayanlar için... bende siparişine kadar vermiştim aradım iptal ettim.. hevesim kursagımda kaldı ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssolar

quote:

bizzat telpayı aradım kulaktan dolma değil..... inanmayan bir arasın 444 77 11 numara bu alıpta pişman olmaktansa en başta bi telefonla ulaşın bilgi alın.. inanmayanlar için... bende siparişine kadar vermiştim aradım iptal ettim.. hevesim kursagımda kaldı ...

sağolasın, madem kaynak telpa bende vazgeçtim :)

• 260 lira sepet ürünüm vardı.çek düşünce 235 kaldı yapı kredi ile kargo bedava seçiorum ama kargo geçiyor sipariş sonunda.böle sorunla karşılaşan varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_188

260 lira sepet ürünüm vardı.çek düşünce 235 kaldı yapı kredi ile kargo bedava seçiorum ama kargo geçiyor sipariş sonunda.böle sorunla karşılaşan varmı arkadaşlar

Sanırım kargo bedava için illaki taksitli olması gerekiyor. min 2 taksit seçilmeli gibi anlıyorum ben.

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3418&m=1

"2 - 12 Ay Taksit" gibi bir ifade var. tek çekimde kargo ekliyor sanırım.

Not : Bence de çok saçma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oeroglu -- 10 Aralık 2012; 15:29:18 >

• uzun zaman olmuş hepsiburadada, kargo ücretleri uçmuş mu bana mı öyle geldi. eskiden çok daha fazla (hem ağırlık, hem hacim olarak) ürüne 4-5 lira kargo yansırken şimdi 9 lira diyor!
    kod için teşekkürler, havale siparişi olarak vereyim de dursun 2 gün...
  • Aman ne büyük indirim 10 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kupon ne zaman kadar geçerliymiş bilginiz varmı acaba?
  • Yararlandım teşekkürler.
  • teşekkürler... eğer uygulanabiliyorsa güzel fırsat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

kupon ne zaman kadar geçerliymiş bilginiz varmı acaba?

Yanıltmayayım ama 31 Aralık olması lazım. Kampanya koşullarında 24 Kasım - 31 Aralık yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilsultan

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

kupon ne zaman kadar geçerliymiş bilginiz varmı acaba?

Yanıltmayayım ama 31 Aralık olması lazım. Kampanya koşullarında 24 Kasım - 31 Aralık yazıyor.

Güzel haber, teşekkür ederim.
  • kampanya ne kadar sürecek fikri olan varmı ? devam ederse yarın para geliyor yatırıp limit açıp alıcam makinayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: reydab

kampanya ne kadar sürecek fikri olan varmı ? devam ederse yarın para geliyor yatırıp limit açıp alıcam makinayı

Sanıyorum 31 Aralık'a kadar ara ara kontrol edelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reydab

kampanya ne kadar sürecek fikri olan varmı ? devam ederse yarın para geliyor yatırıp limit açıp alıcam makinayı

Sanıyorum 31 Aralık'a kadar ara ara kontrol edelim.

teşekkür ediyorum
  • Çeksiz : *********

**BİTTİ***/Hepsiburada/Hürriyet İndirim Kodu YB2013HBHR

Çekli : *********

**BİTTİ***/Hepsiburada/Hürriyet İndirim Kodu YB2013HBHR
  • Denedim ama her üründe olmuyor maalesef, almak istediğim üründen düşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

Denedim ama her üründe olmuyor maalesef, almak istediğim üründen düşmedi.

Neydi ürün ? link paylaşsana ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.