Şimdi Ara

BİTTİ.........ASUS Zenfone Max Pro ZB602KL, 64GB 1572 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
18.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Bu ülke de sadece internet sizde yok, sadece bilgisayar yada telefon sahibi siz değilsiniz. Arama motorunu açan bahsini ettiğiniz özelliklerin ve çok daha fazlasının ne işe yaradığını fazla fazla öğreniyor, kendinizi ekstradan bilgi sahibiymiş gibi göstermeye çalışacak ne kadar aciz duruma düştüğünün farkında değilsiniz sanırım?

    Sahi, Wifi AC desteği nedir? Ne işe yarar? Maksimum hız desteği nedir, olursa ne faydası olur, olmazsa kullanıcılar ne kaybederler? şöyle etraflıca açıklar mısınız bilmeyen arkadaşlar şu çok önemliymiş gibi lanse ettiğiniz özelliğin ne olduğunu anlayıp "bu ne saçmalıyormuş yahu" aydınlanmasını yaşayıp kapıyı size göstersinler? Gerçi üst mesajlarda sağ olsunlar + vererek epey destek olmuşlar fakat sizin gibi arsız insanların rezil rüsva olana kadar dur durak bilmemesine alışkınız maalesef, bir Türkiye gerçeği.


    Alıntıları Göster
    Hahaha arsız falan diyor birde kimsin olm sen?



    Benim 2015 te çıkan 6s te bile daha güncel donanım var. 5 sene önceki donanımı almış 5000 batarya koymuş senin gibi batarya fanboycukları alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar sarj soketiyle kulaklik girisinin oralardan dokununca cit cit ses geliyor. Diger kosede yada baska bir yerde yok telefonda. Baska böyle bir sorunu olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce güncelleme geldi. güncellemeyi yaptım telefon açıldı tekrar bu sefer de dokunmatik gitti tamamen hiç bi şekilde çalışmıyo
  • Hakaret etmeden karşıdakini aşağılamadan kendi egolarının esiri olmadan tartışmayı geçtim iki satır konuşmayı beceremeyen insanların (bilgi seviyesi ne olursa olsun) böyle ortamlarda barındırılmaması gerek insan beyin cerrahı da olabilir atomuda parçalayabilir bunların hepsi azim ve çok çalışmayla kazanılır ama önce insan olup karşındakine saygı duymayı öğrenmelidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıyorum ama kullananlar memnunmu tavsiye edermsiniz dokunmatiği bataryası nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.