Şimdi Ara

Bitshare Üyelik İptali (Habire Para Çekiyor) ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin. Aylar önce Bitshare üyeliği yaptım ve kredi kartımdan paypal yoluyla ödedim. Ancak aylar geçmesine rağmen hala kredi kartımdan çekmeye devam ediyor. Bitshare sitesinden üyelik iptaliyle ilgili birşey bulamadım. Mesaj attım cevap da vermediler, habire karttan para çekiyorlar. Nolur bilgisi olan yardım etsin, teşekkürler

• Hesabım / Ayarlar / Hesap detayları'na girip ödeme şeklini Manuel yap. Tam emin değilim hiç kredi kartıyla premium almadığım için ama ayarlarda başka seçenek olmadığı için böyle olması gerekiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Hesabım / Ayarlar / Hesap detayları'na girip ödeme şeklini Manuel yap. Tam emin değilim hiç kredi kartıyla premium almadığım için ama ayarlarda başka seçenek olmadığı için böyle olması gerekiyor sanırım

Zaten Manuel seçenekli. Paypal'ı da iptal edemiyorum burdan sürekli çektiği için iptal etmiyor
  • durum bayagı kötü benimde
  • hocam biraz google da aratsaydın paypal otomatik ödeme iptali diye bulurdun.

1.yöntem hesabına girş yap sağ tarafta tüm işlemlerimi göster de sonra diğer filtreler kısmının üzerine gel orda abonelikler sözleşmelere gel sağda düzenli ödemeler var orda işlemlere tıkla bitshare gözükmesi lazım ona iptal de ,

iptal kısmı yoksa bitshare çekilen ödemenin yanında ayrıntılar var ona tıkla ordada düzenli ödeme iptali olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.