Son kullanım tarihini nasıl bilmiyorum ama fiyat iyi gibi. Hafta Sonuna Özel Kargo Bedava https://www.hepsiburada.com/caprisun-safari-meyve-suyu-200-ml-x-20-li-p-HBV00000FNEYV Nostaljik 1979 Muhammed Ali Capri-Sun reklamı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nötron yozluğu -- 4 Nisan 2021; 10:28:41 > |
Bitmiş - CapriSun Safari Meyve Suyu 200 ml x 20' li - 17,39 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Meyve suyu değil şeker suyu mübarek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler aldım bir koli -
2 adet aldım teşekkürler haber verdiğiniz için.
-
Bazı yorumlarda skt bitmesine yakın olduğu söylenmiş. Tadı skt bitmesine yakın değişiyorsa sıcak fırsat değil bence. Yoksa hemen tüketileceği için 1 ay kalsa bile problem olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
-
Hazır meyve suyu içmeyeli 10 yıl oldu herhalde
Edit* yaş 21
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 4 Nisan 2021; 9:25:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim kargoyu getirmediler patladımı ne oldu acaba geri iade çıkmışlar tekrar çıkış birimine yönlenmiş kafalarına göre hareket ediyolar.
-
Benim de aynı durumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: snl_benim kargoyu getirmediler patladımı ne oldu acaba geri iade çıkmışlar tekrar çıkış birimine yönlenmiş kafalarına göre hareket ediyolar.
Benim de kargo geldi bugün sıkıntısız. SKT 22.05.2021 gözüküyor.
-
En Beğenilen Yanıtlar

Meyve suyu değil şeker suyu mübarek
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X