Şimdi Ara

Bitmesini İstediğimiz 3 Oyun Serisi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bize soruyorsun sandım CoD ve AC diyecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı gerçekten güzel olmuş bu sefer sert girmişsiniz biraz o yüzden yorumlardaki liseliler de üstüne alınmış birebir bu oyunların sonlanması gerekiyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yazıda parasite eve 2'den bahsedilmiş.Resident Evil tarzında olmasına rağmen çok dahi ileri bir oyundu, ne yazıkki serinin devamı gelmedi ,aslında geldi ama öylesine bir geliş oldu yani psp ve mobil platformlara gelmişti yanılmıyorsam.Konu ile alakası yok ama devamı gelmeyen veya başarısız gelen seriler diye bir yazı hazırlansa herhalde parasite eve ardından dino crisis diyebilirim.

• Bence o listeye New Super Mario Bros seriside eklenmeli. :S

• ya yeter şu fanboyluk ya CoD olsun AC olsun bunları ısıtıp ısıtıp veriolar aynı şeyleri kabak tadı veriyor resşdent evilde ona keza
  • Biri de çıkıp dememiş ki Half Life 3 nerede kaldı ? Gabe
  • Assassins Creed,Crysis ve Call Of Duty artık kabak tadı vermeye başladı yüzsüz herifler neredeyse 6 ayda bir oyun çıkartıyolar haliylede kalite yerlerde.

• begenmezseniz almazsınız ozaman bitirirler neyin davasını yapıyorsunuz ki

• Call of Duty'nin bitmesine gerek yok çünkü bu tek bir hikayeye bağlı bir seri değil. İstedikleri tarzda bir oyun yapabilirler. MW böyle başladı BO böyle başladı. Yeni bir seri başlatsalar kimse hikaye bağlamında birşey demez.

Assassin's Creed kesinlikle bitmesi gereken ilk oyundur. Bir ana hikayesi var ve 1. oyun dışında her oyun bu ana hikayeyi bir kurt gibi yedi bitirdi. Kendi hikayesine ihanet eden oyunlardan biridir.

3. oyunu henüz oynamamış olsam ve çok umursadığım bir seri olmasa da Crysis de bitmesi gereken oyunlardan biri. Grafik teknolojisini gösterme amaçlı bir oyun yapılıyor, iyi hoş da bence bunu yeni bir oyunla yapmalılar. Bu oyunun bir yere varacağı yok.

Başka aklıma birşey gelmiyor.

• Katılıyorum

• Her cümlesine katılıyorum.

• Alkan Adakaner kardeşim helal olsun süper makale... biz makalende dile getirdiklerini özetle bu oyunun tanıtım,inceleme videoları altına yazınca yemediğimiz hakaret kalmıyor, sizler yazınca sitedeki yaşı küçük kardeşlerimiz daha iyi anlıyorlar okuduğum cevaplara göre... artık kendisini oyuncu diye tanımlayan insanların bunları duyması,anlaması ve destek olması gerekiyor... yoksa sonumuz iyi değil gibi görünüyor...
  • Alkan abinin söyledikleri acı da olsa gerçek. COD ile Resident Evil'e üzülmüyorum ama AC'nin bitmesi gerektiği gerçeğiyle yüzleşince biraz üzülüyorum. Devam etsin ama güzel olsun. Umarım 4. oyun bu fikirleri değiştirir.

Ayrıca, neden bir yıl Prince of Persia, bir yıl AC yapılmadı sorusuna cevap olarak artık Prince of Persia serisinin bittiğini söyleyebilirim. POP'a benzeyen, o Warrior Within havasını veren yeni bir IP olabilirdi; ama Ubisoft kaynaklarını bu konuda zaten Watch Dogs'a oynuyor, gerek de yok yani.

Listeye ek olarak: Sniper serisi ve GoW. Senaryo çıkmaza geldi, bakın Ascension az satıyor. Santa Monica yeni bir IP yapmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

mw4 çıkınca görecem buradaki yorumları alayınız banlayın kendinizi editör dahil. yeni konsollar erken çıksaydı adamlarda yeni motor yaparlardı herhalde nato kafa nato mermer.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chip n Dale -- 10 Eylül 2017; 2:52:32 >
  • AC kesinlikle bitmeli. bir oyununun sonunu getiremedim, sıkılıp bıraktım. Sosyal medyada şişirilmiş oyunlar.
  • o değişde age of empires 4 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC ve COD'a kesinlikle katılıyorum.NFS'de öldü.Mostwanted 2 güzel olsa da oynanışı çok kötü.Oyunlar artık grafik tabanlı oldu.Eskileri hardcoredu ve oynanışları iyiydi.Şimdi millet grafiklerine para veriyor.Bağımsız yapımcılara destek gelse şu piyasadaki çoğu oyundan (tomb raider ve far cry 3 hariç) toz eder.
  • RE serisi konusunda yoruma katılıyorum. COD konusu ise baya bir saçma olmuş. Bir defa, COD serisi kendi içinde ayrışmış trilogy hikayeler barındıran bir markadır. Konuları atmosferi birbirinden farklıdır. Evet, oynanış biçimleri birbirine benzer ama bu, bir oyunun kaldırılması için yeterli bir gerekçe değildir. O zaman PES ve FIFA da kalksın...

AC ile ilgili olarak, hala devam eden sağlam bir hikaye var. Önce oyunu "anaaa hep aynı şekilde adam kesiyos" diye algılamadan özünü anlamak lazım. AC serisi devam etmeli ve edecek. Beğenmeyen de almaz. Lüzumsuz bir makale olmuş...

• Ac gayet iyi gidiyor cod da oyle tabı bu sahsi fikrim istemiyosanız oynamayin alla alla

• Assassin Creed yazmaya geldim zaten yazmışsınız yazınızda. Bir oyun serisi bu kadar mı tek düzeleştirilebilir? Bu kadar mı değersizleştirilebilir?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.