Bildirim
Bitik bisikleti toplama maliyeti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bisikletin durumuna , nasıl kullanıldığına ve üretim yılına göre değişebilir
V-fren ile hidrolik fren lerin parçalarıda fiyatta değişiklik gösteriyor bende 1ay önce dağ bisikleti aldım hidrolik frenli tur bisikletine çevirmek istediğim için çoğu şeyini değiştirdim
Ön ve arka fren balatası 70tl , fren diski ön taraf yamuktu değiştirdim 60tl , tur için yeni ince kaliteli lastik aldım 450tl , sele 50tl , kelebek gidon ve bandı 100tl , arka port bagaj 60tl , ön bagaj 150tl masraf yaptım, tabiki ben tur için kullanacağımdan dolayı normal fakat sizin ne için kullanmanıza bağlı olarak değişir eğer bisikletle çok yol yapmam ekmek almaya gidecem derseniz 300tl ye bisiklette işinizi görür farklı düşünceleriniz varsa ona uygun seçmelisiniz
Lastik boyutu arttıkça fiyatta artıyor ve çeşitlilik azalıyor genelde piyasada 26" yaygın ona göre bisikletinize karar verin ve size tavsiyem hidrolik frenli seçin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
1000 Lira vereceğiniz TX-150 ya da Legarda'nın hiçbir sorunu olmamalı. Varsa, yaptırıp satsın. Bisikletten, parçalarından anlamıyorsanız tek başınıza ikinci ele bulaşmayın. Bir bilenle gidin alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 30 Haziran 2019; 21:40:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X