Şimdi Ara

Bitene Kadar.com'da VISA CARD'lılara BUGÜN KARGO BEDAVA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Visa Kart'lılara özel BEDAVA KARGO! fırsatı!

13 Eylül 2011 Salı Saat 11:59' a kadar sitemizden VISA KART Kredi Kartı ile yapacağınız tüm alışverişinizde Kargo BEDAVA.

Üstelik hiçbir koşul ve kısıtlama da yok! Tek yapmanız gereken ödemeyi herhangi bir bankanın Visa Kart kredi kartı ile yapmanız!

Keyifli alışverişler dileriz!
    www.bitenekadar.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyeniceli -- 12 Eylül 2011; 14:56:47 >

• Ödeme onay aşamasına geldim hala kargo görünüyor. Bu konuda bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Ödeme onay aşamasına geldim hala kargo görünüyor. Bu konuda bir bilginiz var mı?

Bana gelen maili paylaştım bilgim yok malesef
  • Kullandığım kartı değiştirince sorun halloldu, son sözleşme aşamasında kargo düştü.
  • ne aldın peki?
  • Usb şarj maymunu diye birşey, cep telefonun şarj aleti bozulmuştu. Nasılsa elimizin altında sürekli bilgisayar var.
  • ben de çinden getirtmiştim sadece iş görmeye yarıyor, bilgisayardan yapılan şarj iyi olmuyor ama hani iş yerinde yada arabada sadece adaptörü varsa felan iş görüyor. Hayırlı olsun. Alabileceğim birşey var mı diye sormuştum, geçen usb tv almıştım memnunum ordan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben o maymundan aldım ama bozuk çıktı. Geri yollamadım uğraşmamak için. Çok kaliteli bişey de deği zaten. İnşallah seninki sağlam çıkar.
  • İkinci telefon için aldığım için pek problem değil, sağlam çıksın yeter. Bitenekadar müşteri hizmetleri iyi, sorun çıkarsada beni üzmezler.
  • Saat aldım renk değiştiren sağa sola küçük hediye olarak verilebir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben o maymundan aldım ama bozuk çıktı. Geri yollamadım uğraşmamak için. Çok kaliteli bişey de deği zaten. İnşallah seninki sağlam çıkar.

Ürünün bozuk olduğunu söyleyin, para iadesi yapıyorlar..Müşteri memnuniyeti konusunda bayağı iyiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayfam

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben o maymundan aldım ama bozuk çıktı. Geri yollamadım uğraşmamak için. Çok kaliteli bişey de deği zaten. İnşallah seninki sağlam çıkar.

Ürünün bozuk olduğunu söyleyin, para iadesi yapıyorlar..Müşteri memnuniyeti konusunda bayağı iyiler..

ürünler hakkında yazılan olumsuz yorumları sansürlemek konusunda da bayağı iyiler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.