Şimdi Ara

Bitdefender Sorularım? Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bitdefender Total Security ile Internet Security arasında ne fark var. Bana hem internetteki zararlı sitelerden koruyacak hemde virüslerden koruyacam yazılım lazım. F-Secure kullanıyordum bir anda Bitdefender'a geçmek istedim testlerde birinciliğini duyunca. Ek olarak 2015'ini satın alsam 2016 sürümünü aktif edebilirmiyim? Birde galiba Türkçe dil desteği yok o fazla önemli değil ama. Sorularımı çabuk cevaplarsanız sevinirim çok acele pc antivirussüz kaldı.

Ek olarak:
    Kendi internet sitesinde 58 dolar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam internette ise çok ucuz niye böyle yani internetten alacağım güvenli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetimer -- 25 Eylül 2015; 13:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitdefender Total Security daha geneldir. İnternet Security sadece internet koruması içindir. İnternette bulacağınız ürünler korsan olduğu için daha ucuza satılıyor olabilir. O yüzden Bitdefender kendi sitesinden alın.
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    Bitdefender 2015 keyi 1 kullanıcı 10 tl hocam alışveriş sitelerinde orijinal galiba 2015'ide zaten 2016 yapabiliyoruz orijinal ise almayı düşünüyorum.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetimer -- 26 Eylül 2015; 18:26:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Bitdefender Total Security daha geneldir. İnternet Security sadece internet koruması içindir. İnternette bulacağınız ürünler korsan olduğu için daha ucuza satılıyor olabilir. O yüzden Bitdefender kendi sitesinden alın.

Değerli arkadaşım internetten bulacağınız ürünler korsan demekle neyi kastettiğini anlamadım örneğin hızlıal.com adresinde 10,00TL.'ye satılan Bitdefender Total Security mi? korsan yoksa sanalpazar.com, n11.com veyahut gittigidiyor.com adresinde uygun fiyata satılanlar mı? korsan buna açıklık getirmen lazım öyle havadan atmakla olmaz insanların kafasını karıştırmayın lütfen. Ben bu saydığım sitelerin tümünden kendime toplamda 25 adet diğer tavsiye ettiğim arkadaşlar için de 10 adet kadar lisans satın aldım ve hiç biri de korsan çıkmadı bu lisansların bir çoğu zaten Türkiye distribütörü tarafından satışa sunuldu amaç da uygun fiyatla lisans anahtarları satıp piyasada popüler olan Kaspersky ile Norton'un yanında yer bulmaktı başka bir amaçları yoktu. Ayrıca sadece hızlıal.com adresinde satılan ürünler orjinal cd li satılıyor diğerleri de cd siz lisans anahtarı sadece mail olarak gönderiliyor sen sadece bitdefender yazılımını internetten indirip kuruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 26 Eylül 2015; 20:22:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.