Şimdi Ara

BitDefender 9 Professional Plus 1 Yıllık Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BitDefender 9 Professional Plus için 1 yıllık lisans kampanyası var.

BitDefender 9 Professional Plus, antivirus, antiSpam ve firewall korumasını birlikte sağlar.

BitDefender 9 Professional Plus internete bağlı olmanın ihtiyaç duyduğu tüm güvenlik gereksinimlerini barındırır. Virüslere, spyware, spam, scam'lere, phishing teşebbüslerine, saldırganlara ve nesnel web içeriklerine karşı gerekli korumayı sağlar.

kampanya bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Link -- 19 Aralık 2007; 8:10:23 >

• Versiyon eski olabilir ama işinizi görür indirmeye niyetli olanlara söylüyorum.Sadece antivirüsünü kurup(başlangıçta seçebilme imkanınız var) diğerlerini ayrı programlardan kurabilirsiniz.
  • Bu arada bu kampanyada alınan serial bitdefender 2008 ürünleri için de geçerli.Yani bitdefender 2008 ürünleri için yasal key arayanlar versiyon 9 için aldıkları key i kullanabilirler.Şahsen kullanıyorum.1 yıllık yasal key sonuç olarak

Yalnız okuduğum kadarıyla yalnızca Bitdefender Internet Security 2008 de geçerli bu key.Antivirüs ve total security de çalışmıyor.

http://www.bitdefender.de/site/Promotions/security03/ buyrun buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Aralık 2007; 3:43:32 >
  • Gutscheincode seklinde bir mesaj cıkıyor, bildigim kadarıyla bu kupon kodu filan demek, sen nasıl 1 senelik lisans aldın, bunun için derginin kupon kodunu girin diyor nasıl yapacaz analamadım kardes ya
  • ilk kısma "security03" yazın.diğerleri size ait.
  • nasıl alıcaz bu keyi ben göremedim detayları
  • ben anlatayım brooklynzu nun verdiği linke tıklayıp ilk boşluğa "security03" yazıp diğer bilgilerinizi de yazdıktan sonra kodun gelmesini istediğiniz mail adresini veriniz.

gelen mailde

Ihr Lizenzschlüssel lautet:

yazısının altındaki koyu renkle yazılmış kod ise lisansınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://download.bitdefender.com/windows/desktop/total_security/final/en/bitdefender_totalsecurity_2008_32b.exe
    umarım key çalışır bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 16 Aralık 2007; 16:34:17 >
  • Total security de çalışmıyor(çalıştırabilen olursa mucizedir).onun için bir ara 90 günlük kampanya vardı.bu key sadece internet securiy de çalışıyor.
    zaten total security gereksiz.Fazlası Data Backup,PC Tune-up,Trace clean-up.Bunlar için daha kullanışlı programlar var.Yani Bitdefender Internet Security 2008 yeterlidir.Total security e gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Aralık 2007; 17:18:06 >
  • evet çalışmadı.internet security indirdim çalıştı onda...

birşey aklıma geldi...biz security3 yazdıkya oraya..başka bişey yazsak 4-5 falan yazsa çalışcaktı belki
  • hayır bu dergi kupon kodu sanırsam.Zaten verdiğim linkin sonunda da o yazıyor farkındayanız.Geçici bir promosyon.Ama dediğim gibi total security gereksiz.Back Up için daaha kullanışlı programlar var ve Tun Up 2007 var total security deki tune-up tan çok daha kullanışlı en azından.Dediğim gibi internet security yeterlidir.Ama antivirüs için de olsa fena olmazdı.En azından firewall ve diğer gereksiz modüller yüklenmez onun yerine program seçebilirdik ama bunda da o modülleri yanlarındaki tik işaretlerini kaldırarak yapmak mümkün.
  • arkadaşlar teşekkürler...

geldi email adresime...
  • Lisansi Aldım Fakat Suan Antivir Kullanıyorum Memnunum İhtiyacim Oldugunda Kullanabilirim Tesekkurler.Bu Arada itDefender Eski Kullandıgım Virus Yazılımıdır Tavsiye Ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

http://www.bitdefender.de/site/Promotions/security03/ buyrun buradan

Sanırım bitmiş promosyon.
    link ana sayfaya yonlendiriyor.. yoksa benmi yapamadim??
  • Evet malesef sona ermiş.Bitdefender internet security v10 için olan keyler eğer zamanı geçmemiş ise 2008 için de kullanılabiliyor diyorlar.Bir deneyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 18 Aralık 2007; 18:02:17 >
  • BitDefender Total Security 2008 (90 Günlük Kampanya)

Bu yeterli olurmu size bilemem ama hiç yoktan iyidir.Bu süre içerisinde yeni kampanyalar olursa ordan yeniden yasal key temin edebilirsiniz

http://www.bitdefender.com/world/Promotions/pcwrld/

Bu arada sanırım promosyon keyleri hep aynı.Eğer öyle ise aranızdan biri bana özelden key i yollasın aynı ise kampanyayı kaçıran arkadaşlarla paylaşmak isterim.(bunu nerden çıkardın derseniz biri Japon olmak üzere 2 forumda bu key açıkça paylaşılmış(2 key de bendeki ile aynı ama emin olmak istiyorum.).Mail adresi vs uğraşılmaksızın.Sonuçta key aynı ise paylaşmakta herhangibir illegal durum olması söz konusu değil.O yüzden biriniz bana özelden elindeki lisans kodunu göndersin.Bu şekilde diğer arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 18 Aralık 2007; 18:37:11 >

• Evet @Umur! arkadaşımız özelden key ini gönderdi.Promosyon key i olduğu için keyler aynı.İsteyen olursa paylaşabiliriz key i.
    BITDEFENDER INTERNET SECURITY 2008 ve V9 da kullanılabilir bu key.Diğerlerinde kullanılamaz.
  • aynı keyse eğer bitdefebnder paylaşınca iptal etmesin
  • arkadaşlar yasal lisans alan varsa kanpanyadan paylaşırlarsa sevinirim Emre_turkuaz@otmail.com
  • pm ini kontrol et.Lisans ı verdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.