Şimdi Ara

bitcoin sitelerinde çıkan CAPTCHA ve ben robot değilim ve hızlı site açılması çözüm bulma denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Bitcoin sitelerinde vakit harcarken tekrar eden çok fazla şeyden kurtulmak için birşeyler deniyorum. ekrana Çıkan ben robot değilim diye captcha ve yazılardan bir nebze kurtulma yolları var gibi.

    Ben kendimce bulduklarımı yazacam. Sizdende bu konuda daha etkili olabilmek için KESİN BİLEN yada DENEMİŞ bilgi sahibi olan arkadaşlardan destek istiyorum. (bol keseden atan arkadaşlar yorum kalabalığı yapmazsa çok faydalı olur .)

    Aşağıdaki konunun özeti .Tüm programlar .
    -chrome kurup. eklentilerden ublock origin ve ismi sadece ublock diye (simgesi ublock origin benzeyen eklentiyi de kurmak) i'm not robot captcha clicker , adguard (yeşil renkli) ,block site programı (en etkilisi siteyi bir kere yazacağız. gördüğü gibi açıldığı gibi kapanacak biz kapatmayacağız. bu şekilde olanı bulamadım . A D B L O C K programları isimleri vermeyin İŞ yapsa da diğer siteler A D B L O C K programlarını tespit ediyor etmeyeni lazım. )
    -copyq programı .otomatik tüm kopyalama işlemlerini arşivleyecek.
    -hot virtual keyboard programı (internette verilen hiç bir setup ve key ile full olmuyor . yaptım desende 20 dakika sonra lisans istiyor. ) buna alternatif program arıyorum.
    -vmware programı kurup. içine windows 7 ve üstü kurmak. tavsiyem win7. win8 ve 10 güncellmemelerden dolayı sürekli hata verecek ilerde ) tüm bitcoin toplama sitelerine bu şekilde giriş yapacaz.
    -hiçbir şekilde kımızı renkli A D B L O K programları yüklenmeyecek. reklam engelleme işlerini sadece ublock origin yapacak . bizim kendi filtrelerimiz ile
    -jitbit macro recoder. yada internette AutoMouseClick (kırmızı M harfli . favorim bu mouse koordinatlarını kayıt edip macro yapıyoruz. ) (Dokunmatik ekran telefon gibi. istediğiniz bir yere klavyeden dokunabiliyoruz. macro işlerini tam oturtursam klavye daha hızlı oluyor bu işlerde.


    Yapmak istediklerim sizden yardım kısmı bu aşamada :
    1-solve media firmasında geçen TÜM kelimeler yada cümleler . arşiv olarak txt dosyası gibi bulup verebilecek var mı . En önemlisi bu. (solve media firması bu captchaları uyduran firma her sitede o kelimelerin geldiği pencerenin altında o firma ismi geliyor. başka firmalarda var. o kısımlarda ismi değişiyor. en uyuz firma solve media )
    2-hot virtual keyboard programın kesin kesin lisans yaması varmı . yada bu programa alternatif (içinde macro ve tuş atama özellikleri ve hızlı çalışan)
    3-site adresi açıldığı gibi direk kapatılacak. engelleme işi falan hikaye. mesala youtube ismini site adresinde gördüğü gibi açmadan yada hadi açıldı hemen kendi kapatacak bir program( kesin çalışan lar lazım. ısrarla soyluyorum a d b l o c k ismi ile başlaayan programlarını yazmayın.

    Kendimce bulduklarım :

    1- Solve media firması nın çıkardığı kelimeleri sürekli yazarken kopyalama ve ilerde tekrar yazarken sadece ilk iki harfini girince otomatik ekrana o kelimeyi çıkarma

    (hot virtual keyboard programını yükleyip içine kopyaladığım tüm solve media sitesindeki kelimeleri yapıştırıyorum. otomatik tamamlama özelliğini açıyorum.
    kelimeleri klavyeden bir tuş ile seçip (ctrl +a , ctrıl+c ) için yine bu ho virtual klavye programından macro atadım. mesala klavyedeki "1" tuşuna .
    otomatik her kopyala yapıştır işlemini kayıt tutan bir program yükledim. arşivi 9999 kelime kapasiteli. ismi "COPYQ" . kapasiteye daha ulaşamadım. ulaşınca başka bir layer (katman) oluşturup istediğim kadar kelime kopyalarım vb.

    2- Tüm bu işlemlerde chorme bana yeterli geliyor. eklenti olarak "i'm not robot captcha clicker" eklentisini yükledim. ben robot değilim seçeneğini kendi seçiyor. otomatik olarak
    (Araba ve tabela gibi şeyler çıkıyor bunları bul diyor. bu aşamadan önce chrome gmail ile giriş yap yukardan simge duruma getirme yerinin yanında bir kimlik kısmı var. buradan giriş yapınca bazen bir kere de tik oluyor. bazende az resim ile captcha hemen bitiyor. geçiliyor bu aşama )
    (ya tabela ,tekne , yangın musluğu yada heykel bulmak en mantıklısı. Araba ve yol bulma seçenekleri çıkarsa direk atla onları.

    choreme gmail ile giriş yapmak bazen direk ben robot değil seçeneğine tık ekler.

    3- bitcoin siteleri genelde aşırı reklamlardan ve sizin makinelerinizi kullanıp arka planda mining yapmaktan kazanıyor. bunları engelleme ile daha hızlı oluyor tüm bu yukarıda yazdıklarım. yada yapılacaklar işlemlere .internetiniz fazla harcanmıyor hemde . (reklamlar genelde hep aynı boyda ve aynı yerde çıkıyor. ve reklam veren firma neredeyse hep aynı . tüm bitcoin sitelerinde bu işlemlerini yaparak karşıma tek düze bir bitcoin toplama sitesi çıkıyor. en reklamlı virüsten açılmayan siteler dahi bu reklamları engelleyince pat diye açılıyor.çünkü sayfa içeriği size gelmeden ublock origin ile size gelmeden kesiliyor. normalde diğer A D B L O C K eklentileri sayfalar size yüklenince o reklamları kapatıyor . çoğu içerik size gelmiş oluyordu. ublock origin bunu engelliyor.

    (ublock origin programı kurup ayarlarından "deneyimli kullanıcıyım seç" , filtreler kısmından reklamlar seçeneğindekileri kaldır. sonra bitcoin satoshisi veren favori siteye gir ve o reklamları seç bir kere bir daha asla onlar gelmeyecek.ublock origin ile deneyim kazandıkça kendi filtre listen oluşacak. ve her reklam senden habersiz bir daha asla çıkmayacak hemde tüm bu filtreme listelerin yedeklenecek. ilerde format atarsın diye. bu ublock origin programını internetten biraz video izle ve profesyonelleş. manyak ötesi bir özellikleri var.

    bu program ile yaptığın tüm engellermerden kendine yedek al program içinden. o dosyayı her format attığında yedek olarak kullan. hatta bu işlemleri android telefonda firefox üzerinde ublock origin eklentisi kullanarak aynı reklamları telefonda da engelle. ve bitcoin kuruşları toplamaya devam et.

    NEDEN BU EKLENTİ. siteler daha bu engelleyici eklentiyi çözemediler . karşısınıza bu sitede reklam engelleici kapatın seçeneği çıkmıyor. (program içinde reklamalar kısmında seçenekleri işaretli olmayacak. )

    ublock çok benzeyen başka bir eklenti yükleyip ismide eklentilerde yine ublock olan başka bir program car. bunu da yükle. içindeki ayarlardan tüm listeleri kaldır sadece kendi filtrelerim seçeneğini seçili bırak . uyuz siteleri bu eklenti üzerinden engelleyeceğiz. "ublock origini" fark eden site olursa onu da diger eklenti "ublock" ile engellenecek.



    Konu umarım doğru yere açmışımdır ve uzman kişilerden daha güzel bilgiler gelirse bu konu çok işlevsel olur.

    Ekte bir kaç resimde atıyorum. nerelerden ne yaptım vb gibi. Fikir vermesi için resimlere bakarsınız. Resimleri tek bir ekran da editledim.bitcoin sitelerinde çıkan CAPTCHA ve ben robot değilim ve hızlı site açılması çözüm bulma denemeleribitcoin sitelerinde çıkan CAPTCHA ve ben robot değilim ve hızlı site açılması çözüm bulma denemeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 2 Mayıs 2018; 17:44:24 >







  • Reklam engelleyen eklentiler de yapılacak ayarlar . Bu ayarlar yeterli . Daha BAŞKA EKLENTİLER sitelerin sizin reklam engelleyici kurdugunuzu anlıyor. ublock origin ile bu reklam engelleme filtreleri kendimiz yapacağız .a d b l o c k falan sadece youtube tarzı yerde işe yarar . Bitcoin sitelerinde işe yaramazlar. Hem siteler a d b l o c k tarzı programlara uyarı yapar. Ama ublock origin de bu şekilde değil.


    En çok reklam veren ve virüs içerikli onlinee bee sitesi nin tüm reklamları engellenmiş halde resimi ekte ekliyorum. tertemiz bir web sayfası. Nne yazı ne resim . Sadece bitcoin siteleri için uyguladığım yöntem.

    bitcoin sitelerinde çıkan CAPTCHA ve ben robot değilim ve hızlı site açılması çözüm bulma denemeleribitcoin sitelerinde çıkan CAPTCHA ve ben robot değilim ve hızlı site açılması çözüm bulma denemeleri





    edit : a d b l o c k ismini forum yıldız yapmış düzenleme yapıldı. cümleler anlaşılır olsun diye düzenlendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 2 Mayıs 2018; 19:13:17 >




  • Android telefonunda klavye programlarından hangisinde toplu bir şekilde favori kelimeleri eklemek için özellik vardır.

    Normalde bazı programlarda tek tek eklenebiliyor ama toplu olarak ekleyeni bulamadım

    Tambu klavye programında sözlük ekleme çok kolay. ama tek tek giriliyor.


    Telefon göçtümü yedekten tekrar geri yükleyebilecek özellikte olmalı.

    Varsa böyle android için paylaşan olursa sevinirim
  • Solve media nın ben robot değilim diye karşımıza çıkardığı kelimelerde SON DAKKA golu.

    bitcoin sitelerinde çıkan CAPTCHA ve ben robot değilim ve hızlı site açılması çözüm bulma denemeleribitcoin sitelerinde çıkan CAPTCHA ve ben robot değilim ve hızlı site açılması çözüm bulma denemeleri
    bitcoin sitelerinde çıkan CAPTCHA ve ben robot değilim ve hızlı site açılması çözüm bulma denemeleri
    Bu nedir yaaaa.Bunu kim okuyacak da anlayacak. Resimleri ekte ekliyorum. Normalde okunan kelimelerde hızlıca yazmaya çalıştığınızda sonraki çıkan kelimeler okunmaz halde üretiliyor. (Benim yukarıda sanal klavye ile yaptığım yöntemden kısa bir süre sonra sistem ib......lik olsun diye bu şekilde kelime üretiyor. )

    Gelde küfür etme. bu işi bu kadar zorlaştıran solve media nın taaaaaaa .................................................................................. dermişim ama demiyorum. daha fazlasını söylüyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.