swap yapmayı denedim %75 bi ücret kesintisi falan istedi allahtan cüzdanım boş xd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitcoin Hakkında Her Şey [ANA KONU] (45. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

2 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Yaklaşan tether davası ile piyasada ciddi anlamda bir çöküş bekliyorum.. uzun süredir süren boğa piyasası ayı piyasasına geçmiş olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi Tether davası? En son 40 milyon dolar ödediler zaten. Tether davası ile ayıya girilmez.
-
çok temiz coin kazandıran bir site. çok defa ödeme aldım. epeyce sağlam bir site. minimum coin çekme işlemi 3 dolarda yapabilirsiniz. sitede biraz kıdemli olunca yani level atlayınca kazançlarınızda katlanıyor. her gün 10 dakika takılıp boş vakitlerinizi değerlendirebilirsiniz. kazançlarınızı istediğiniz cüzdana atabilirsiniz. referans linkimden üye olursanız sevinirim.
https://cointiply.com/
yüksek oranda bedava coin kazandıran bir site. düzenli olarak bedava coinler kazanabilirsiniz. ödemelerini eksiksiz yapan güzel bir sitedir. şiddetle öneriyorum. referans linkimden üye olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cells -- 5 Mart 2022; 15:34:1 >
-
Binance tr ağ hatası veriyor. Çözümünü bilen var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X