Şimdi Ara

Bitcoin çakılırken Nayib Bukele yine satın alım yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca bu kripto parayı elinde tuttuğu sürece ülke ekonomisinde kullanamaz. İllaki yüksekten satıp alttan almak zorunda. Sattığını da ülkede yatırım için kullanmak zorunda. Bu kripto parayı alıp satmadan on yıl bekletip dünyanın en zengin ülkesi olma hayali kuruyor ise işte orada dünyanın en hızlı batan ülkesi olma ihtimalleri de yükseliyor.

Adamın resmi ziyaretinde giydiği kıyafete bak ve twitter profil resmine bak. Buna ülkeyi emanet edebilecek kişi sadece ergendir nokta net. Senin bahsettiğin sarıklı sakallı devlet adamı İran Mollası oluyor senin devlet başkanından anladığın o mu safinaz?

Bitcoin çakılırken Nayib Bukele yine satın alım yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 23 Ocak 2022; 9:46:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: monacomen

Adamın resmi ziyaretinde giydiği kıyafete bak ve twitter profil resmine bak. Buna ülkeyi emanet edebilecek kişi sadece ergendir nokta net. Senin bahsettiğin sarıklı sakallı devlet adamı İran Mollası oluyor senin devlet başkanından anladığın o mu safinaz?

Kezbanim senin kafa baska çalışıyor... Tiple suratla olacak iş değil bu 21 yüzyılda olduğuna eminsin değil mi? yoksa bir sarıklı mi olsun isterdin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• monacomen kullanıcısına yanıt
    saçmalamışsın 😂 pablo picassonun onlarca tablosu var. ağlayan kadın yaşlı gitarist avingonlu kızlar gibi. o bir tane olan hangisi hangisine picasso deniyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

0-0.25 arası bekleniyor. Zaten muhtemelen o fiyatlandı bütün piyasalarda. 2 gün sonra belli olur FED toplantısından sonra.

Yahu ne kadar geri kafalı varsa buralarda dolanıyor galiba. O saydığın tabloların her birinden bir tane var, adam fabrikasyon gibi tablo mu yaptı ne dediğimi anlama kapasitesi olmayan gelmiş buraya Picasso tablosu ile sınırsız basılan kripto parayı bir tutuyo. Yazık. Bitcoin düşüyor git evini sat da oraya yatır niye buralarda geziniyon zenginlik abidesi.

Kendini bir Kezban olarak nitelendirerek lafa başlamana sevindim en azından ne olduğunun farkındasın. 21.Yüzyıla gelince tüm devlet adamları kot ve kasket ile dolaşıp bitcoin fabrikaları mı kurmalı? Zekanın fiziksel yaşın ile orantılı olduğu için küçüklere sevgi beslediğimden daha fazla seni üzmeyeceğim burality. Bak keyfine bitcoinlerinle Buklelerinle sana mutluluklar. El Salvador vatandaşlığı zor değil bunu da belirteyim.

Sen demişsin ki "Picassonun tablosu dünyada bir tane ve ona Picasso deniyor. " Bundan zaten ne demek istediğin belli yada birine geri kafalı etiketi yapıştıracaksan açıklamasını yap ne demek istediğini. Zaten o tabloların her birinden bir tane var. Beni aptal yerine koyma. Hangi ressam bir tablonun aynısını birden fazla yapıyor. Sen yazdığının açıklamasını yap o zaman. Tamam hadi dediğin gibi olsun ve bana picassonun hangi tablosuna picasso deniyor onu söyle. Sen bir yerden bir şey duymuşsun araştırmamışsın gelmiş burda okuyosun. Git araştır picasso 75 yılda en ünlü tablolarını saymazsak 13500 tablo yapmış. yaptığı heykelleri diğer eserlerini saymıyorum. 13500 tablonun hangisine picasso deniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolblack1903 -- 24 Ocak 2022; 16:7:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Bu seninle 3 tartışmamız.. Merak ediyorum çocukken ne yaşadın? Ayrıca Safınaz yanıtına tepki olarak kezbani kullandim ben. Yas kaç sizin 187 falan olmalı hani bunca bilgi birikim ve tecrübeyi anca 186 ve 187 kaldırabilir de ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 24 Ocak 2022; 21:39:27 >
  • bitcoin bedava iken alacaktık almadık zengindik şuanda şimdi 40 abilmem kaça düşmüş parası olan alıp pumplıycak yarın elon bi twit atar yükselir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sakallı yada bıyıklılarla alakalı sıkıntın nedir kardeş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence senin böyle bir sıkıntın var ama çözemedim mesajımda sakalla yada bıyıkla alakalı bir şey mi var gene halüsinojen alıp foruma mı girdin? Adam ülke hazinesiyle resmen kumar oynuyor bu avel gelmiş sakal bıyık peşinde çok istiyorsan adresini ver traş olduktan sonra yollayayım sağına soluna yapıştırırsın.

Tartışmak iyidir güzeldir kin besleyip arka planda sessizce kumpas kurmaktan iyidir. Yaşımı 187 gibi oldukça büyük bilge ve olgun görmen beni yüceltti teşekkür ederim. Başka bir sorunuz sorununuz yok ise tekrar karşılaşmak ve tartışmak dileği ile iyi günler diliyorum.

• Valla şimdi aklıma geldi baktım, Osman Gazi köprüsünün maliyeti 1 milyar 300 milyon dolar, bu adamın aldığı tüm bitcoin miktarı adedi 40 bin dolardan hesaplasan 700 milyon dolar, şimdi hangisi daha akıllıca yatırım onu bu mesajı okuyanların takdirine bırakıyorum

Orijinalden alıntı: monacomen

Tartışmak iyidir güzeldir kin besleyip arka planda sessizce kumpas kurmaktan iyidir. Yaşımı 187 gibi oldukça büyük bilge ve olgun görmen beni yüceltti teşekkür ederim. Başka bir sorunuz sorununuz yok ise tekrar karşılaşmak ve tartışmak dileği ile iyi günler diliyorum.

hayırlı günler dilerim, Dua ve selam ile...

He takım elbiseli gravatlı yönetecileri de görüyoruz. Bu adamın en azından içi dışı bir.

Ne biliyorsun içinin dışının bir olduğunu kuru temizleyicisi misin? Halkının tüm varlığını kriptoya yatırıyor acaba kimlerin talimatı ile bunu yapıyor belli değil. Bir kukla başkan bana göre. Kendi çıkarına zenginliğine ve eğlencesine bakıyor.

Cahilsin ama bu kadar belli etme bari. Picassonun her tablosundan bir tane var evet. Kripto para ise mantar gibi türüyor ve her birinden milyarlarca var. Sen önce kendi lafını yemeyi öğren. Kripto para ile sanat tablosunu bir tutan birinin hala lafı gevelemesi dibe batarken çıkardığı baloncuklar gibi geliyor kulağa. Bir de demez mi hangi ressam bir tablodan birden fazla üretti. Aynısını yapan da var, serigrafi baskı ile fabrikasyon üretim yapan Andy Warhol'u da bildiğini sanmıyorum ya neyse. Baloncukların çoğalıyor haberin ola.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.