Şimdi Ara

Bitcoin çakıldı, Elon Musk’a tepkiler çığ gibi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
17.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle iyi bir düşse de alttan alsam bissürü daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • algı için saçma sapan dedikodudan farksız çöp haber yazıyorlar...

• Cem300 kullanıcısına yanıt

Kıyamam, milleti bir gecede perişan mı etmiş? Millet onun sözüne güvenip Bitcoin almasaymış. Bitcoin'i yükseltmiş olsaydı herkes övgü yağmuruna tutacaktı. Ama düşürünce herkes saldırmaya başladı.

Elon Musk uzun bir süredir piyasayı manipüle ediyor. Şimdiye kadar yükselttiği için kimse ses etmiyordu tabi, düşürünce mi sorun oldu? Bu sebepten ağlayacak varsa, borsa hakkında bir şeyler öğrensin. Borsayı manipüle eden kişilerin hareketine göre borsa işlemi yapmamayı da öğrensin.

• Elin şeyiyle gerdeğe giren,güvey değil gelin olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamın bir lafıyla kriptolar yükselince ondan iyisi yok, düşünce herkes ağlıyor suçluyor. Döneklikte son nokta.

• requizm kullanıcısına yanıt

Aynen valla. Bana bu tarz insanlar ilk okulda ancak kendi kazanırsa oynayan, kaybedince hemen mızıklanıp, banane oynamıyorum diyen çocukları hatırlatıyor. Nasıl 1 aylık parayı 1 günde kazanıyorum diye artistleniyorsan. Bu işin riskini de kabul edeceksin. Borsan seni dolandırırsa ya da yatırımın çakılırsa da ağlamayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 19 Mayıs 2021; 10:49:21 >
  • Çok canlar acıyacak. En güzel yatırım elle tutulur gözle görülür altın ve gümüş

• La arkadaş apaçık kumar oynuyorsunuz, adını dün sütçülük, evvelsi gün saadet zinciri, bugün cripto paracık diye cicilemeleri bunun KUMAR oldugunu degistirmez. Eee kaybedincede ah, vah ağlıyorsunuz? Azcık mert durun, ceketinizi alip çikin. Ne dıngırdıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 19 Mayıs 2021; 3:17:32 >
  • Eline altını alınca ne oluyor? Dünyaya büyük bir faydan mı dokunuyor?

Tam tersi, sanayide kullanılabilecek bir madeni boşu boşuna yastığının altına filan atmış oluyorsun.

Piyasa yapıcı değiliz bir şey değiliz. Dev finans kurumlarının kırıntılarını koparmaya çalışıp, kırıntı biraz büyüyünce kendimizi bir halt zannediyoruz.

• Bitcoin herkesin canını sıkmış ama belli ki en çok kazanamayanların canını sıkmış. Ne güzel atıp tutmak:)
    Bari kazananları kıskanmayın siz de araştırın yatırım yapın. dert olmasın bu kadar :) bitcoin TL cinsinden 60 binden 35 bine düşünce de battı bitti diyorlardı, 300-350 bine düşünce de aynısını diyorlar. Yazık.. gözlükleri çıkarıp öyle bakın derim bitcoine. ytd :) bu kadar zorunuza gitmesin insanların buradan para kazanması.. atıp tutmayı bırakın:)

Edit: 60 bin TL den 30-35 bine düşünce sevinen oh iyi ki batti bitti diyen insanlar şimdi de 300-350 bini görünce seviniyor. Nereden nereye işte.. belki seneye 700 bine düşünce sevinirsiniz :) bu tip insanlara da birşey anlatamazsınız. Kafayı kullanarak para kazanmayı bilmedikleri için zorlarina gider, yapacak birşey yok bunları da böyle kabul edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 19 Mayıs 2021; 11:18:41 >
  • Cem300 kullanıcısına yanıt
    Tamam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani şu an zarar kes yapip herkes cikar canlar yanmaz

• requizm kullanıcısına yanıt

Kimse ağlamıyor sadece korkaklar satıyor, onlar sattıkçada ben ekliyorum sürekli ekliyorum yani kazanıyorum. Ben HODL'cıyım kardeş her zaman kazanırım  

• yattıkları yerden para kazananlara üzülmedim şahsen. öyle kolay para kazanmak yok.

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt

Yattığımız yerden kazanıp elinde parasını eritenleri kudurtmaya devam beyler  

• Bu nasıl bir piyasa yahu. Bir otomobil firması coin aldım sattım dedikçe piyasa oynuyor. Ne kadar pamuk ipliğine bağlı görün.

• Ölümüne bu sistemi savunanlar var, yok geleceğin parası yok yıkılmaz kale. Dolandırıcı Elon bir gece inidirip çıkartıyor piyasayı.

Oyun sektörünün anası ağladı kart bulunmuyor, fabrikalardan çok elektirik harcıyor minig olayı çevreye verdiği zarar inanılmaz.

2017 deki senaryo olsunda iyice düşsün bir daha millet cesaret edemesin hayal kurup oturduğu yerden lambo almaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsubasaXP -- 19 Mayıs 2021; 11:3:37 >
  • Bitcoin nasıl çakıldı hocam.Hala kriptoparalar bulutlarda uçuyorlar.Gecen yil 10k dolar şimdi 40k dolar 10k doların altına gerilerse cakilma olur.Karapara aklama mekanizması bitcoinde yavaş yavaş mal dağıtımımi yapıyorlar yoksa alttanmi topluyorlar şuan belirsiz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.