Şimdi Ara

BiTaksi’de 5 TL’niz BKM Express’ten!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yolculuk yaparken tesadüfen farkettim 5 tl düştü :) Kampanya detayları linkte. Hayırlı yolculuklar :)

https://www.bkmexpress.com.tr/bitaksi.bkm

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazseytanahmet B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Bitaksiye geri dönüş zamanı
  • Kampanya değil de uygulama hakkında bilgi verebilecek olan var mı ? Nedir bu bitaksi her şehirde geçerli mi, ödeme nasıl yapılıyor, ben taksiciye "ben ödemeyi bkmekspress ile yapacağım" mı diyeceğim, ödeme taksi çağırılırken mi veriliyor inerken mi v.s.
  • Altlimit ?

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Altlimit ?

altlimit yok. 4 TL'lik yolculuk yaparsan bedava. Ama yanında taksiciden yenen dayak paha biçilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defansagelsenizelan -- 19 Ocak 2016; 11:43:21 >
  • bir keresinde adam 10 dk da geldi, yerimi bulamadı navigasyon çok dolaştırdı diyor. arada taksici ile yapılan konum bilgisi için telefon görüşmeleri de var tabii bu sürede.

taksiyi çağırdım, abi başka bi yere gidicem 15 dk beklersen geleyim diyor, iptal ettim. başka biri tamam geliyorum dedi, sonra kendi iptal etti. bir tane daha çağırdım bununla da sistemi eşleştiremedik ve normal ücret ödedim.

başka bir gün çağırdım yine, ok geliyorum dedi bekle bekle yok, sonra baktım iptal etti kendisi.

bunların hepsinde en az iki kere telefon görüşmesi oldu, konum tesbiti için.

demem o ki acil bir işiniz varsa bulaşmayın. zaten indirimler olmasa idi kullanmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyol 200/50=10tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bkm express ile ödemeyi nasıl yapıyoruz, şu an deneme şansı yok sonra mahçup olmyalım.
    Kartı ekledim şöyle diyor

Bu haliyle ödeme yapabilir mi karttan

• bence gayet sıcak fırsat haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Taksici milletini pek sevmediğim için işim olunca bu uygulamayı kullanıyorum. Bu uygulamada olan taksicilerin cogu iyi. Arada bozukları cıkıyor tabiki. Onada bas şikayeti. Müşteri hizmetleride iyi bitaksinin. Su an istanbul ve ankarada var bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noradrenaline

Bkm express ile ödemeyi nasıl yapıyoruz, şu an deneme şansı yok sonra mahçup olmyalım.
    Kartı ekledim şöyle diyor

Bu haliyle ödeme yapabilir mi karttan

Hastayım sınava gidicem 3km yolum var kar dize kadar, bi bakıverin

• defansagelsenizelan D kullanıcısına yanıt
    Kısa mesafede laf yerseniz 1 yıldızı yapıştırırsınız sıkıntı yok
    Ama tabi bence bu kampanya taksicilerin müşteri kabul etmeme oranını baya çoğaltır.

• Çok iyi oldu bu. Bu akşam taksiye binecektim. 10 TL tutuyor zaten 5'e geldi. Eyvallah bitaksi. Her zaman bitaksi kullanıyorum zaten. O kadar rahat ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.