Şimdi Ara

Bit Pazarı Müthiş Fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Not: Firmayla ilgili hiçbir alakam yoktur. "Sıcak Fırsatlar" olduğunu düşünerek sizlerle paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkwlbkwl -- 22 Ağustos 2010; 21:02:42 >

• evet fiyatlar çok sıcak özellikle üstte yazan kısım doğruysa
  • ankestra set hakkında bilgisi olan var mıBu markayı ilkde fa duyduk.Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • şimdi istanbulda olmak vardı anasını satıyım... :)
  • fotoşok galiba. gerçek olamayacak kadar garip fiyatlar var.
  • site üzerinden satış yok sanırımhttp://www.eskidjibitpazari.com/
  • evet fiyatlat inanılmaz ama bunu altında bir bityeniği aramadan duramıyor insan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bit pazarı diye bi yer yok diye biliyorum,

bit pazarı denen yer eskidjinin açık arttırma salonunun arta kalan kısmı. semt pazarının üstü kapalı hali.

en son gelen dedikodulara göre de kapanıyomuş sanırım, arkadaşlar söylemişti ucuza şeyler var diye.

ama marka ürünler beklemeyin.
  • Evet millet nereye ne zaman saldırıyoruz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bit pazarı diye bi yer yok diye biliyorum,

bit pazarı denen yer eskidjinin açık arttırma salonunun arta kalan kısmı. semt pazarının üstü kapalı hali.

en son gelen dedikodulara göre de kapanıyomuş sanırım, arkadaşlar söylemişti ucuza şeyler var diye.

ama marka ürünler beklemeyin.

var eskidji dediğin yer eski masis fabrikasının bir köşesi bit pazarıda uyanık masisin fabrikayı bölerek civardaki esnafı topladığı dev bir mağaza fiyatları uygundur spotçularda var kalitesine göre fiyat
  • uydu ve yatak-baza fiyatları çok cezbedici yau...alabilen varsa bana uydu alsın ist.deymiş yerleri...(!)
  • arkadaslar tavsiyem gitmeyin ben bi kere gitmistim fiyatlar piyasininda ustunde burda hem nasil kampanya oluyor her firma ayri ayri mesela lcd hangi magazada o fiyat ve aslinda yazmalari zorunlu ama yazmamisler kac tane o fiyat ?zamaniniz varsa gidin gezin ben inadina hicbisey almamistim dusuk fiyatla musteri cekip yuksek fiyata satmasinlar diye.
  • bazi sayfalarda yaziyor stak adedi bazilarinda yazmiyor samsung tel,play station 2 yazmiyr yazdiklarini nasil yazmislar acsba her magazaya gidip tek tek saymislar mi cok magaza vardi cunku..
  • Bana pekte sıcak fiyat gelmedi hiç LCD ler o fiyata elektro world de var zaten. Buz dolapları da aynı şekilde. Diğerlerinede şöyle hızlıca göz attım. piyasa fiyatları. yani sıcak birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.