beyler evde adsl modemimle gelen 1 yıllık lisanslı Bitdefender 8 Pro Plus Kullanıyorum. Antivirus+Antispy ve Firewall içeriyor bu paket. Ancak Firewallını ne yaptıysam Msni engellemekten kurtaramadım. İzin veriyorum bit defenderi komple kapatıyorum olmuyo. 10 kere deniyorum anca griyo. Bi de bilgisayarı açtığımda bitdefender açıksa sonradan onu kapatmak ta kar etmiyo.
ctrl+alt+del den Bitdefender ile ilgili herşeyi kapatmadan da msn' e giremiyorum. Bu kadar kaliteli bir virüs programından soğumak üzereyim. Acaba ne yapabilirim arkadaşlar ?
Valla dostum onun ince ayarları vardır ben kullanmadığım için bilmiyorum.Ama sana zone alarm pro'yu önere bilirim.Güvenirliği kanıtlanmış firewall'u ve antispyware özelliği mevcut.Üstelik sana neyin engellenip neyin engellenmiyceni de soruyor.'Allow' kabul et veya 'Decline' red et,gibi uyarıları sana sunuyor sende işine göre bunlardan birini seçiyorsun
doğrudur.. nitekim bu lisanslı bitdefender gelmeden önce benim kullandığım nuhteşem üçlü
zone alarm + ad-aware + antivir idi .. ancak bitdefender komple bi çözüm olduğu için onu tercih etmek istiyorum.. ince ayarlarını da yapmama rağmen msn'i çoğu zaman engelliyor...
bit defender güzel bi programdır uzun süre kullandım o programı. firewall ayarlarından programs kısmında msn messenger "permit" olarakmı ayarlı? diilse herşeyi permit de. bende hiç öle bi sorun çıkarmadı..
aeqiss evet hepsi izinli programların.. Ama tuhaf bir şekilde engelliyo... Bulamadım çaresini.... yeniden de yükledim msn sürümünü de değiştirdim.... ama sanki başka bişiler var gibi...
zone alarmı ilk defa kurmuştum. msn i ilk defa açtığımda msn ile ilgili iki program internete bağlanıyo izin veriyimmi diye sormuştu. Belki ondan olabilir hocam dur diğerinin ismini bulabilirsem yazıyım belki o block ludur
baba bana da sordu izin ver dediimde bi problem çıkmadı. ama bilgisayarı bi dahaki açışımda (ve daha sonrakilerde) hep bu sorunla karşılaştım. Program bit defender de allow yani izinli gözüküyor.. hatta bazen tüm güvenlik duvarını hatta antispyını ve antivirusunu dahi kapattığımda bile program engellenmeye devam ediyor.... ne zaman ki programı uninstall ediyorum msn küt diye açılıveriyor...