Şimdi Ara

BİSS ve SANSUİ çözümsüz bir sorunmudur????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar uydu konusunda fazlaca bir bilgim yok lütfen yardımcı olun:SANSUI cihazlara bissli emu atamıyoruz.neden yazılım hazırlayan arkadaşlarımızı kısıtlayıcı (yasal yönden) bir şey mi var diger cihazlara oluyorda sansuide neden olmuyor. ayrıca turksatta biss şifreleme ile yayın yapan malum kanalları sansui cihazlarımızda daha önce izledik o zaman yüklediklerimiz biss li yazılım değilmiydi değilse nasıl izleyebildik o kanalları, eğer biss li emu yazılımları ise o yazılımlar şimdi neden yok bir türlü anlayamıyorum lütfen bilenler ayrıntılı bir açıklama yapsınlar şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komplocu -- 19 Şubat 2006 12:56:18 >

• Kardeşş menü'de biss bölümü varmı ?? Varsa ordan giriyosun güncel keyi olay bitiyor

Bahsettiğn TV 8, Lig TV gibi kanallar ne zamandır Biss key le şifreleniyor bilmiorum ama uzun süre olmasa gereq daha öncede o kadar biss ismi duyulmazdı en azından ben hiç duymadım

Şimdi senin cihaza emu yüklenmese bile şifre girmek için özel bi bölüm vardır.. Birde emunun cihaza atılıp atılmaması yazılımla değil direk cihazla alakalıdır sansui kullanmadığm ve kullanan tanıdığm olmadığı içinde bişi diyemicem tabe cihaz hakkında

Hiç olmazsa modülle izlersin bu kanalları ama başka bi yolu mutlaka olsa gerek çünkü modül almaya değecek kanallar değil, çözülmeleri basit

• biss menusu yoksa keyleri nagravision menusune yazarsın..
  • arkadaşlar sagolun ama soruma cevap alamadım soruyu mutlaka daha iyi anlayanlar var ama.. birde cevap yazsalar ben diyorum ki sansuiye neden biss li emu atamıyoruz yoksa atılıyorda biz mi bilmiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

selam arkadaşlar uydu konusunda fazlaca bir bilgim yok lütfen yardımcı olun:SANSUI cihazlara bissli emu atamıyoruz.neden yazılım hazırlayan arkadaşlarımızı kısıtlayıcı (yasal yönden) bir şey mi var diger cihazlara oluyorda sansuide neden olmuyor. ayrıca turksatta biss şifreleme ile yayın yapan malum kanalları sansui cihazlarımızda daha önce izledik o zaman yüklediklerimiz biss li yazılım değilmiydi değilse nasıl izleyebildik o kanalları, eğer biss li emu yazılımları ise o yazılımlar şimdi neden yok bir türlü anlayamıyorum lütfen bilenler ayrıntılı bir açıklama yapsınlar şimdiden teşekkürler....
    dostum türkey forum da bu konu tartışıldı.sansuilerin yazılımı şu an için biss keylerini desteklemiyor.. http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=168362

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.