Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
179.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hız yapın tamam ama insanların olduğu yerlerde dikkat edelim bilhassa sahilde
  • yok ya sıradan bisikletle hız mı yapılır ben 30 kilometreyle giderken duramadım burnumu kırmıştım odur budur sadece pazar işleri için kullanıyorum bisikleti
  • bisikletle kaç km hız yapacağın sendeki motora bağlıdır
  • Düz yolda 45kmh, Bayır aşağı 75kmh. Analog kilometere ile çıkan sonuç dikkate alınmıştır.
  • Cat Eye Mity 2 100 ü devirdi 5,9 a kadarda çıktı.Yani 105.9km/s yapıyor.Tüm yapabildiğim bütün gücümle gidona sıkıca yapışmak olmuştu.Ankara çevre yolunda Konutkent girişinden Sincan tarafına doğru inerken ikinci uzun yokuşta 63 plaka bir BMC Profesyonel kamyonun arkasında ön dişlisi 52-39 yapılmış Panaracer slik lasitkler takılmış Bisan Apennin bisikletle yaptım.
  • Çok ufak yokuş aşağı yerde analog saatle 50 km yaptım 1 gram daha oynamadı yırtınsamda
  • Bunca yıllık tecrübelerime göre yokuş aşşağı ulaşabileceğiniz en iyi değer 40-45 Km düz yolda ise 30-35 Km

Yol genişliğinden dolayı otoyolda daha fazla hız yapmak mümkündür. Max = 60-65 Km

Bu bahsettiğim değerler digital kilometre ölçüm gösterge değerleridir.

85-90'na çıktım diyenler kesin atıyor yok öyle birşey rüzgarın bir çekim gücü vardır kaldı ki dağ bisikletleri ağırdır haffletmek için türlü işler yaparız.

Hüseyin Bolt gelse 85-90 Km hız yaptım dese neyse

Normal bir sürücünün bu hıza çıkması çok zor. Aramızda bu iş ile uğraşan bisiklet sporcu arkadaşlar varsa net bilgi yazarlar.

85-90 Km ile giden bir arabada elinizi dışarı çıkarın bakıyım ne oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

Bunca yıllık tecrübelerime göre yokuş aşşağı ulaşabileceğiniz en iyi değer 40-45 Km düz yolda ise 30-35 Km

Yol genişliğinden dolayı otoyolda daha fazla hız yapmak mümkündür. Max = 60-65 Km

Bu bahsettiğim değerler digital kilometre ölçüm gösterge değerleridir.

85-90'na çıktım diyenler kesin atıyor yok öyle birşey rüzgarın bir çekim gücü vardır kaldı ki dağ bisikletleri ağırdır haffletmek için türlü işler yaparız.

Hüseyin Bolt gelse 85-90 Km hız yaptım dese neyse

Normal bir sürücünün bu hıza çıkması çok zor. Aramızda bu iş ile uğraşan bisiklet sporcu arkadaşlar varsa net bilgi yazarlar.

85-90 Km ile giden bir arabada elinizi dışarı çıkarın bakıyım ne oluyor.

aynen....rüzgar fren etkisi yaptırıyor...yoksa bisikletle rahatlıkla düz yolda 60-70-80 km yapabiliriz...vites oranları buna müsati....(24-27 vitesli bisikletten bahsediyorum)

• 27 vites profesyonel bisikletiniz olsa dahi 80-90km goremezsiniz.. ayrıca olcudugunuz alette onemli ucuz olanlardan ise fazla yazabiliroyr onlar.. sigma km modeller ile bir deneyen bakalım ..
  • yokuş aşağı 58 km gördüm.
  • arkadaş adam ne başlık açtı ya, üç yıldır popüler, vay anasını:) bende düz yolda 45km yapabildim, köyün dik yokuşunda 76 km gördüm..
  • ha birde yarış bisikleti ile olsa bile en fazla 60 km ye falan çıkılır, 80-90 imkansız. 15 yıldır bisikletimde hız göstergem var, defalarca denedim, tanıdığım bildiğim en iyi kondüsyona sahip biriyim. bu halde bile dağ bisikleti ile en fazla 50-55 km yapılabilir, yarış bis. ile 60-65km
  • En çok 80-90 yapabilirsiniz fakat o hızda bisikleti kontrol etmek hayli güç olur ve kaza yapma riskiniz de artabilir.
  • gelen mailin sayısı 350 i gecti :d sizde hızınıza biraz dikkat :d
  • 90'dan sonra bisikleti kontrol etmek mümkün değildir.Yoldaki en ufak kusur sizin havalanmanıza neden olabilir.
  • düzde 47 yi gördüm düz hesap 50 olsun diye ne kadar yırtındığımı benden başkası bilemez
  • ben de 65 civarı yapmıştım ve çok güzel bir duyduydu
  • trek fx 7.5 var daha ilk günüm 50 yi gördüm ama pedal çevirmedm yarına 60 65 gelir
  • bisiklet forumda böyle bir konu vardı 85'li rakamları yazanlar var
  • ya en fazla 60 km yapılır diğerleri yalana kaçıyor afedersiniz ama....
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.