hız yapın tamam ama insanların olduğu yerlerde dikkat edelim bilhassa sahilde
yok ya sıradan bisikletle hız mı yapılır ben 30 kilometreyle giderken duramadım burnumu kırmıştım odur budur sadece pazar işleri için kullanıyorum bisikleti
bisikletle kaç km hız yapacağın sendeki motora bağlıdır
Düz yolda 45kmh, Bayır aşağı 75kmh. Analog kilometere ile çıkan sonuç dikkate alınmıştır.
Cat Eye Mity 2 100 ü devirdi 5,9 a kadarda çıktı.Yani 105.9km/s yapıyor.Tüm yapabildiğim bütün gücümle gidona sıkıca yapışmak olmuştu.Ankara çevre yolunda Konutkent girişinden Sincan tarafına doğru inerken ikinci uzun yokuşta 63 plaka bir BMC Profesyonel kamyonun arkasında ön dişlisi 52-39 yapılmış Panaracer slik lasitkler takılmış Bisan Apennin bisikletle yaptım.
Çok ufak yokuş aşağı yerde analog saatle 50 km yaptım 1 gram daha oynamadı yırtınsamda
Bunca yıllık tecrübelerime göre yokuş aşşağı ulaşabileceğiniz en iyi değer 40-45 Km düz yolda ise 30-35 Km
Yol genişliğinden dolayı otoyolda daha fazla hız yapmak mümkündür. Max = 60-65 Km
Bu bahsettiğim değerler digital kilometre ölçüm gösterge değerleridir.
85-90'na çıktım diyenler kesin atıyor yok öyle birşey rüzgarın bir çekim gücü vardır kaldı ki dağ bisikletleri ağırdır haffletmek için türlü işler yaparız.
Hüseyin Bolt gelse 85-90 Km hız yaptım dese neyse
Normal bir sürücünün bu hıza çıkması çok zor. Aramızda bu iş ile uğraşan bisiklet sporcu arkadaşlar varsa net bilgi yazarlar.
85-90 Km ile giden bir arabada elinizi dışarı çıkarın bakıyım ne oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Takım_Tamam
Bunca yıllık tecrübelerime göre yokuş aşşağı ulaşabileceğiniz en iyi değer 40-45 Km düz yolda ise 30-35 Km
Yol genişliğinden dolayı otoyolda daha fazla hız yapmak mümkündür. Max = 60-65 Km
Bu bahsettiğim değerler digital kilometre ölçüm gösterge değerleridir.
85-90'na çıktım diyenler kesin atıyor yok öyle birşey rüzgarın bir çekim gücü vardır kaldı ki dağ bisikletleri ağırdır haffletmek için türlü işler yaparız.
Hüseyin Bolt gelse 85-90 Km hız yaptım dese neyse
Normal bir sürücünün bu hıza çıkması çok zor. Aramızda bu iş ile uğraşan bisiklet sporcu arkadaşlar varsa net bilgi yazarlar.
85-90 Km ile giden bir arabada elinizi dışarı çıkarın bakıyım ne oluyor.
aynen....rüzgar fren etkisi yaptırıyor...yoksa bisikletle rahatlıkla düz yolda 60-70-80 km yapabiliriz...vites oranları buna müsati....(24-27 vitesli bisikletten bahsediyorum)
27 vites profesyonel bisikletiniz olsa dahi 80-90km goremezsiniz.. ayrıca olcudugunuz alette onemli ucuz olanlardan ise fazla yazabiliroyr onlar.. sigma km modeller ile bir deneyen bakalım ..
yokuş aşağı 58 km gördüm.
arkadaş adam ne başlık açtı ya, üç yıldır popüler, vay anasını:) bende düz yolda 45km yapabildim, köyün dik yokuşunda 76 km gördüm..
ha birde yarış bisikleti ile olsa bile en fazla 60 km ye falan çıkılır, 80-90 imkansız. 15 yıldır bisikletimde hız göstergem var, defalarca denedim, tanıdığım bildiğim en iyi kondüsyona sahip biriyim. bu halde bile dağ bisikleti ile en fazla 50-55 km yapılabilir, yarış bis. ile 60-65km
En çok 80-90 yapabilirsiniz fakat o hızda bisikleti kontrol etmek hayli güç olur ve kaza yapma riskiniz de artabilir.
gelen mailin sayısı 350 i gecti :d sizde hızınıza biraz dikkat :d
90'dan sonra bisikleti kontrol etmek mümkün değildir.Yoldaki en ufak kusur sizin havalanmanıza neden olabilir.
düzde 47 yi gördüm düz hesap 50 olsun diye ne kadar yırtındığımı benden başkası bilemez
ben de 65 civarı yapmıştım ve çok güzel bir duyduydu
trek fx 7.5 var daha ilk günüm 50 yi gördüm ama pedal çevirmedm yarına 60 65 gelir
bisiklet forumda böyle bir konu vardı 85'li rakamları yazanlar var
ya en fazla 60 km yapılır diğerleri yalana kaçıyor afedersiniz ama....