Şimdi Ara

Bisikletle İlgilenenler(Street)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Trial Bisiklet almak istiyorum ve bisikletime 6000 tl biçeceğim için iyi bir araştırma yapmam şart sonradan pişman olmamam için. Almak istediğim bisiklet =>http://inspiredbicycles.com/inspired_skye_pro_bike_p47.php Alma sebebim =>http://www.youtube.com/watch?v=ShbC5yVqOdI ama trialle sokaklarda coşabilirmiyim 2 yıldır street almak istiyordum nasip trialmiş sizne sokaklarda street gibi trial bike ilede yapabilirmiyim lütfen bilgilerinizi esirgemeyin iyi forumlar :)

• 6000 TL ne usta aştın mı? Kaç yıllık deneyimin var? Yaşın kaç? Neden trial? Heves olup olmadığını iyice belirledin mi? Oradaki hareketlerin %1 ini belki 1 yıl full sürsen de yapamayacaksın farkında mısın?
  • Babanın 6.000 liralık arabası varmı
  • Hocam güncel aletin ne onu söyle ki biz bir şeyler diyelim.
    Bu arada gerçekten gerekli olduğuna inanıyor musun?
  • Tutkun varsa al.Burda kilere bakma sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

6000 TL ne usta aştın mı? Kaç yıllık deneyimin var? Yaşın kaç? Neden trial? Heves olup olmadığını iyice belirledin mi? Oradaki hareketlerin %1 ini belki 1 yıl full sürsen de yapamayacaksın farkında mısın?

Daha bir deneyimim yok ilk defa sürücem. yaşım 16 heves değil eminim. 2 Yıldır bu bisikletin hayalini kuruyorum. Görseniz pc ekranım telefon ekranım hertaraf bu bisikletin fotoğrafı ile dolu. Hatta bu bisikletin geçtiği bi videoyu telefon zilsesi yaptım. Alsam bile binmeye kıyıp kıyamıyacagımı bilmiyorum. Nedenmi trial? Ordan oraya atlamak ve denge esaslı oldugu için ilgilendiğiniz için çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webumut

Babanın 6.000 liralık arabası varmı

Sizi görmezden geliyorum. Biz danışalım dedik sizin yaptığınız terbiyesizliğe bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlık bir hevesle 1 videodan etkilenip 6 bin TL'yi bir bisiklete mi bayılacaksın?
  • Dostum hani ailenin gelir durumuna da bağlı biraz, yani ortalama bir gelir durumunuz varsa bu bence çok gereksiz olur, daha basit bir seviye bisikletle öncelikle biraz tecrübe felan kazanman senin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ama tabi ki maddi durumumuz çok iyi onu alsam da aileme koymaz diyorsan orası ayrı, kısacası büyük ölçüde bütçene bakar paran varsa al keyfini sür ama yoksa biraz tecrübe iyidir.
  • thesacret5 T kullanıcısına yanıt
    Ailen ne diyor? Başlangıç için 6000 tl verilmez 2 senedir başka model araştırmadın mı hiç? Adamant A1 diye bir bisiklet duymadıysan trialle gerçekten ilgilendiğini söyleyemeyeceğim,heves derim kusura bakma.Hobi olarak yapılacak bir spor değil bu kesinlikle.Kaldı ki ailenin özellikle de annenin böyle bir spora izin vereceğini hiç sanmıyorum.
  • Bende 32 yaşında biri olarak yaklaşık 25 yıldır bisiklet kullanıyorum. Ama benimkisi dağ bisikleti ve yol bisikleti. Bu bisiklet oldukça profesyonellik ister. Sen izlediğin videoların etkisinde kalma, o videolardaki çekimleri yapanlar direkt o bisikletle başlamıyorlar, alt kademeden başlayıp o hale geliyorlar. Bence şimdilik 6000 Tl lik bir bisiklet sana fazla gelir, biraz daha ucuz şu bmx tarzı bişey al birkaç hareket öğrendikçe kademe kademe ilerlersin. Ama şunuda unutma eğer ki kendine inandığın gün geldiğinde 6000 Tl bir bisiklete verilir, kimseye kulak asma günün yetiyorsa al.
  • 1000-1500 tl civarina tarzina gore flat yada street bir bmx alip bu ise baslamalisin baslangicta trial almak hemde o kadar paraya akil isi degil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.