Şimdi Ara

Bisikletimle çektiğim video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güzergah aynı dün çektimHava güzel olunca bastım çıktım viaport karşısındaki ormana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimcu -- 19 Mayıs 2014; 11:39:55 >

• Arkadaşlar yorum yok mu mekanla ilgilikondisyonum yüksek olmadığı için şimdilik sadece dağda tepede dolanıyorum kısa turlar ile,en uzak ömerlinin kurnadaki kolunun bitimine gittim
  • bir de şu piknik yapanlar doğayı kirletmese... mekan ve yol güzel benim hoşuma gitti...
    bir de dediğin gibi kondisyon eksikliğin var :D
  • 15 dakika zevkle izledim. Biraz güçlensem bende toprak yolda süreceğim ama şuan çok hamım. Karşına çıkan ilk arabaya sinir oldum. Yolun ortasına park etmiş. İnsan kenara park eder.
  • Güzel yerlermiş.tam mtb işi.kamera gidonda sanırım.sürekli sağ sol falan.

Gölgenden ifşa edeyim dedim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madcow165 kullanıcısına yanıt
    Kamere gidonda haklısın, kasksız kullanıyorum dağda bayırda kafam çok terliyor kas takınca,kameranın kask bağlantısı da var ama dediğim gibi,kamera gidonda olunca da fazla titriyor görüntüBen o yoldan nerelere gittim ve daha gidecem hedef şile
  • O nasıl bir tünel ya git git bitmedi :D Çöplerin yere atılması çok sinir bozucu yalnız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugur672 kullanıcısına yanıt
    Tem in altında ki su kanalı oben hava kararınca geçtim sen o zaman görmeliydin
  • selimcu S kullanıcısına yanıt
    korku tüneli
  • Güzelmiş hocam ellerine sağlık

• Eline sağlık hocam. Hangi kamera ile çekildi acaba?

• bi kamera alabilsem burada ne parkur videoları paylaşacam da az para geçsiz elime.
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Şimdi piyasada yokkalmadı daha, Geçen sene Tchibo'da satılmıştı aksiyon kamerası olarak,kask içinde aparatı var ama ben takamıyorum şimdilik
  • pcde izlerim artik

• İzledim.İyi yerlermiş.Birgün bende deniycem ama bisiklet yok şuan.Yayan olarak dolaşmak istiyorum.Şu tünel girişini söylermisiniz viaport tarafından?
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
     Bisikletimle çektiğim video

Tem in kenarındaki tel örgülerde 1 m lik genişlikte açıklık var,safari için atv ler ordan giriyor ve geçiyor
    Hımm . teşekkürler burdan nerelere kadar gidebilirim kurnakoy filan olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: selimcu

Güzergah aynı dün çektimHava güzel olunca bastım çıktım viaport karşısındaki ormana

helal olsun abim de bu kamerayı tutan aletin fotosunu veya linkini bi yollasan bi de abi kaskın eksik aman diyim

• Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    aynen dağın diğer tarafı zaten kurnaköy, orayı geçince ömerlinin kolu da görülür tepeden
    Hımm.Peki şileye nasıl gidiceksiniz Güzergah nasıl olacak bir bilgi verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.