Bildirim
Bisikletimle çektiğim video

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar yorum yok mu mekanla ilgili kondisyonum yüksek olmadığı için şimdilik sadece dağda tepede dolanıyorum kısa turlar ile,en uzak ömerlinin kurnadaki kolunun bitimine gittim
-
bir de şu piknik yapanlar doğayı kirletmese... mekan ve yol güzel benim hoşuma gitti...
bir de dediğin gibi kondisyon eksikliğin var :D -
15 dakika zevkle izledim. Biraz güçlensem bende toprak yolda süreceğim ama şuan çok hamım. Karşına çıkan ilk arabaya sinir oldum. Yolun ortasına park etmiş. İnsan kenara park eder. -
Güzel yerlermiş.tam mtb işi.kamera gidonda sanırım.sürekli sağ sol falan.
Gölgenden ifşa edeyim dedim olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamere gidonda haklısın, kasksız kullanıyorum dağda bayırda kafam çok terliyor kas takınca,kameranın kask bağlantısı da var ama dediğim gibi,kamera gidonda olunca da fazla titriyor görüntü Ben o yoldan nerelere gittim ve daha gidecem hedef şile
-
O nasıl bir tünel ya git git bitmedi :D Çöplerin yere atılması çok sinir bozucu yalnız.. -
Tem in altında ki su kanalı o ben hava kararınca geçtim sen o zaman görmeliydin
-
korku tüneli -
Güzelmiş hocam ellerine sağlık
Eline sağlık hocam. Hangi kamera ile çekildi acaba?
bi kamera alabilsem burada ne parkur videoları paylaşacam da az para geçsiz elime. -
Şimdi piyasada yok kalmadı daha, Geçen sene Tchibo'da satılmıştı aksiyon kamerası olarak,kask içinde aparatı var ama ben takamıyorum şimdilik
-
pcde izlerim artik
İzledim.İyi yerlermiş.Birgün bende deniycem ama bisiklet yok şuan.Yayan olarak dolaşmak istiyorum.Şu tünel girişini söylermisiniz viaport tarafından? -
-
Hımm . teşekkürler burdan nerelere kadar gidebilirim kurnakoy filan olur mu?
-
aynen dağın diğer tarafı zaten kurnaköy, orayı geçince ömerlinin kolu da görülür tepeden -
Hımm.Peki şileye nasıl gidiceksiniz Güzergah nasıl olacak bir bilgi verebilir misiniz?
Benzer içerikler
- 3 haneli asma kilit şifresini unuttum
- bisiklet önerisi
- şehir bisikleti tavsiye
- elektrikli bisiklet modelleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X