Şimdi Ara

Bisikletimi boyayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bianchi xc leopard bir bisikletim var .Boyası eskidiği için sprey boyayla boyayacağım.Sorum şu bütün boyayı sökmem mi lazım yoksa paslı yerleri temizleyip üstüne sprey boyayı atsam olur mu?

• bütün boyayı zımparayla kazımalısın
  • en iyisi kendin zımpara at sanayide tanıdık varsa güzel bir boyat. çok daha sağlıklı olur boyama hakkında çok bilgin yoksa kötü bir sonuç alabilirsin.
  • bileğine kuvvet iyi bir zımpara atman lazım sen zımpara at gerisini ben anlatırım
  • zımpara ile uğraşma paraya kıyıp boya sökücü sprey al zımparadan 10kat daha iyi oluyor
  • Astar atmayi unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plasti Dip al kardeşim hiç uğraşamdan sık boyanın üzerine 2-3 kat olarak kuruyunca al bisikleti sür :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

Plasti Dip al kardeşim hiç uğraşamdan sık boyanın üzerine 2-3 kat olarak kuruyunca al bisikleti sür :)

çok saol hocam nerden alabiliriz bunu spreyi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gılman

quote:

Plasti Dip al kardeşim hiç uğraşamdan sık boyanın üzerine 2-3 kat olarak kuruyunca al bisikleti sür :)

türkiyede'de satan yerler var 55-60 tl aralığında satıyorlar 1 kutu siyah alsan kadro yu boyarsın cok rahat. Ebaydan da alabilirsin araştırıp bulursun küçük bi arama yaptım ilgincbirsey com , bide hepsibrda com da var. Bisikleti kadro ya kadar soy iyice temizle ıslak bezle yağ falan kalmasın sonra 20 cm den ustune katman katman sık yutub da videoları var incelersen halledersin ben karbon fiber kaplama yapmıştm bisiklete
  • ben bisikletimi 3.5 tl'lik sprey boyayla boyadım zımparalayamadım beceremedim eskiydi zaten 10 yılı aşkındır duruyor güzel oldu şimdi 2 tane sprey boyayla siyaha boyadım astar falan kullanmadım ha boya atar mı bilemem daha atmadı yaz gelsin göreceğiz. atarsa bir daha boyarım çok zor olmadı 30 dakikamı aldı boyamak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gılman

quote:

türkiyede'de satan yerler var 55-60 tl aralığında satıyorlar 1 kutu siyah alsan kadro yu boyarsın cok rahat. Ebaydan da alabilirsin araştırıp bulursun küçük bi arama yaptım ilgincbirsey com , bide hepsibrda com da var. Bisikleti kadro ya kadar soy iyice temizle ıslak bezle yağ falan kalmasın sonra 20 cm den ustune katman katman sık yutub da videoları var incelersen halledersin ben karbon fiber kaplama yapmıştm bisiklete

çok saolun hocam cevabınız için

• Dün bir çocuk gördüm bisikleti biraz boyamış frenleride boyamış vidayı falan sıktırdı bisikletçide 10 dk sonra geldi frenler patladı diyor sende de öyle bişey olmamasına dikkat et kadroyu soy zincire ve frenlere gelmemesine dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Dün bir çocuk gördüm bisikleti biraz boyamış frenleride boyamış vidayı falan sıktırdı bisikletçide 10 dk sonra geldi frenler patladı diyor sende de öyle bişey olmamasına dikkat et kadroyu soy zincire ve frenlere gelmemesine dikkat et.

tüm parçaları kadrodan söküp yeşil renge boyadım . önce zımparaladım tabi. boyanın kalitesizliğinden galiba vernik atmama rağmen çok hafif bi kazımada boya çıkıyor.yazın daha düzgün bir biçimde boyamayı düşünüyorum.bu olmadı gibi sanki.herkese cevapları için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.