Geçen sene yazın bir bisiklet almıştım. Okul başladığından beri elimi süremedim, öss yüzünden balkona koymak zorunda kaldım. Uzun süre bakamadım fakat bu sabah baktığımda gidonun fena halde pas tuttuğunu gördüm. Yeni bisikleti bi kenara atamam, bu yaz eskisi gibi sürmek için ne yapmam gerekir? Pası kazımaya çalıştım, metalik boyası da çıkmaya başladım. Bildiğiniz pas çıkartıcı, temizleyici birşey var mı? Fikirlerinize ihtiyacım var, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, fiyatı çok tuzlu değilmiş sevindim :) Fakat bunu nerden bulabilirim. Alabileceğim market filan var mıdır? Sipariş etmekle uğraşmak istemiyorum küçük bir şey için.
Bir de Cillit Bang düşünüyorum, işe yarar mı bilmiyorum.
Teşekkür ederim, fiyatı çok tuzlu değilmiş sevindim :) Fakat bunu nerden bulabilirim. Alabileceğim market filan var mıdır? Sipariş etmekle uğraşmak istemiyorum küçük bir şey için.
Bir de Cillit Bang düşünüyorum, işe yarar mı bilmiyorum.
yapı marketlerinde bulabilirsiniz sanırım fiyatı 15 tl idi
clit bang normalde de işe yaramıyor ki
Bisiklete Shimano parçalar falan almayı düşünüyorum.. Dağ bisikleti birde dandik olunca oldukça ağır bir bisiklet. 500 TL olsa yenisini alacağım.. Şöyle kaliteli bir şey..
WD-40 kullanabilirsin.Abartmamak kaydıyla tabi. Yapı marketlerde veya marketlerin hırdavat reyonlarında bulabilirsin.Fiyatları 10-15 TL arası değişir.