Şimdi Ara

Bisiklete Motor Takmak İçin >> (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
12
Favori
146.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah başaracaksın kardeşim. Mobilet motoru kullanman daha iyi olacak sanırım.Zaten herşeyi hazır bisiklete uyarlayacaksın.Umarım istediğin gibi olur. Sürekli takipteyim . Marşa bastıktan sonra da video nu bekliyor olacağım

• teşekkür ederim

mobilet motoru devir olarak uyum sağlıyacağını düşünüyorum yalnız montajı beni çok zorluyacak gibi geliyor

marş olmadığı için matkapla çalıştırıcam matkabı marş sayarsak marşı basar basmaz videoyu yüklücem

mobilet varyatörü çıkma 15 tl eğer sen istersen motordaki kavramayı söküp mobilet kavraması takarsan stop etme sorununu çözebilirsin ve bu kavramalar kayışla çalışıyor daha da sağlıklı olur düzenek
  • şu matkap meselesi espiriydi gülücük koymayı unutmuş bu işareti ordaymış gibi düşünelim "
  • üniversite hayatı çok zorluyormu bide dikkatimi bişey çekti iki gündür saat 3de giriyorsun okul ikinci öğretimmi ? Hangi okula gidiyorsun kaçıncı sınıf ? Bölüm makina mühendisliğiğdi değilmi ? (Çok soru sordum galiba )
  • Normalde çok zor değildi ama şu sıralar ders seçimi var. İTÜ de İngilizce makine mühendisliği okuyorum. Şu ders seçimi ömrümden 5 yıl yedi diyebilirim .
    İkinci öğretim değilim. İrregular ım ama 1 . sınıfım diyebilirim
    Montaj konusu sıkıntı olmaz ya elbet bir şekilde uyar.Sanayideki hırdavatçılara girip çıktıkça ben şunu farkettim hiçbişey imkansız değil . Hiç ummadığın şeyleri bile bulabiliyosun.

Bu arada önceki mesajında birşey söylemişsin açıkçası beynimde şu an fırtınalar kopuyor. Mobilet varyatörü benim testere motoruna uyar mı acaba? Bunu sorabilir misin bir şekilde? . Ya da öğrenebilir misin? Krank mili kalınlıkları falan aynı mıdır?
    Şu an cidden acayip oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F0316EC -- 19 Eylül 2011; 1:56:34 >

• movilet varyatörü niye uymasın uyar tabi uydurabilirsen. Ama varyatör cvt şamzıman yani (konvertör) bu da otomatik vites oluylr kavrama varyatörün içindede yok benim bildiğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

movilet varyatörü niye uymasın uyar tabi uydurabilirsen. Ama varyatör cvt şamzıman yani (konvertör) bu da otomatik vites oluylr kavrama varyatörün içindede yok benim bildiğim :)

Daha detaylı açıklayabilir misin ?
    1-Nasıl uyduracağım?
    2-Konvertörü duymuştum ama içinde kavrama var diye biliyordum.
  • özür dilerim kavarma varmış galiba

http://www.aizonamechanic.com/torqueconverter.html
  • [simage]
     Bisiklete Motor Takmak İçin >>
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

• motorun şasi bu işte ama koltuk altından yaktığım demirler az daha kısaltılacak ve bende oğuzhan abim gibi ortaya bi kasnaklı dişli monte edicem çünkü kavramanın çalışası için gergin kayış şart ! en sondada estetik için bi kaplama düşünürüm ama dersler yoğunlaştı o yüzden bu proje yaz tatiline kadar sürebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

Bu arada önceki mesajında birşey söylemişsin açıkçası beynimde şu an fırtınalar kopuyor. Mobilet varyatörü benim testere motoruna uyar mı acaba? Bunu sorabilir misin bir şekilde? . Ya da öğrenebilir misin? Krank mili kalınlıkları falan aynı mıdır?
    Şu an cidden acayip oldum

benim çevremde yakınımda bunu sora bilecek pek kimse yok ama uymazssa bile bi şekilde uydurulur :) en azından ben öyle düşünüyorum aslında kavrama takmak çok zorlayabilir ama motora kasnak yakıpkayışı gevşek bırakırsan oraya gergi yerleştirisin kendi kavramanı kendi elinle yapmış olursun anlatabildim mi ?_

• la Allah aşkına oğuz abi git o yayı biraz daha gerginleştir.
  • Haydi kardeşim güveniyoruzs sana .

1-Varyatör 800-900 devirde kavrıyomuş.Bu çok düşük bir rakam. Motorlu testere rölantide 3000 devirde çalışıyo zaten .
    2-Kasnağı istanbulda nerde bulurum? Ufak kasnağı kastediyorum.
  • quote:

Haydi kardeşim güveniyoruzs sana .

1-Varyatör 800-900 devirde kavrıyomuş.Bu çok düşük bir rakam. Motorlu testere rölantide 3000 devirde çalışıyo zaten .

motorsikletçide küçüğüde büyüğüde kayışıda bulabilirsin (hurda motorsikletçi olsu yoksa pahalı olur)

• quote:

Orijinalden alıntı: llmertll

quote:

Haydi kardeşim güveniyoruzs sana .

motorsikletçide küçüğüde büyüğüde kayışıda bulabilirsin (hurda motorsikletçi olsu yoksa pahalı olur)

İlk fırsatta bakacağım.
    Bir de kayışın motor kısmında takıldığı yeri yakından fotoğraflayabilir misin ?

• tamam bu akşam koyabilirim
  • evet bu kavramanın yakından çekilmiş görüntüsü

[simage]
    [/simage]

kavrama ortasından mil geçirilip cuvata takılmazsa dağılıyor ama toplaması çok kolay bi kere dağıttım toplaması 2 dk mi aldı
  • ilk sorumu soruyorum vatana millete hayırlı olsun

[simage]
    [/simage]

şu işaretlediğim yere hem devirin kesilmesi hem kavramanın çalışması ve hemde sol tarafta olan kavramanın sağa aktarılması için bi dişli kasnak sistemi yapıcam oğuzhan abim gibi ama bi uçta kasnak öbür uçtada dişli olmalı ve bisikletimede kaynak yapmak istemiyorum o aradaki rulman (önceki bisiklette oğuzhan abi bisikletin pedal kısmını kesmişti) sistemi nasıl olmalı tıkandım kaldım

• mert motor bisikletin koltuk altında ola boşluğuna sığmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

mert motor bisikletin koltuk altında ola boşluğuna sığmıyor mu

benim bisiklette orası dar
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.