Şimdi Ara

Bisiklete binmesini bilen ekip(çete) arkadaşları arıyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizler dar sokakların karanlık bisikletçileri. En yavşak[!] kavşakların ehlileştiricileri. Bizler ki, bisiklet sürmekte Grand Master seviyesinde 21+1(çete arkadaşımızın çocuğu yolda, ilk bisikletini şimdiden aldık çok heyecanlıyız) kişi.

İşin tanımı;
    2 teker bisiklete binmekten korkmayan, Günün bir kısmında bizim mahallede ve kenar mahallede bisiklet lastiklerini yakabilecek, bisiklete binmekten diz kapaklarındaki eklemleri biçimsiz geometrik şekillere dönüşmüş tutkulu bisiklet sürücüsü ekip(çete) arkadaşları arıyoruz.

Aranan nitelikler;
    En fazla 45 yaşında, askerliğini yapmış.
    Mahalleye yakın oturan.
    Akrobatik bisiklet hareketleri öğrenmeye hevesli.
    Bisikleti oluşturan parçalardan anlayan,
    En önemlisi iki teker bisiklette dengede durmasını biliyorsanız hemen çetemize başvurun, şartları sağladığı takdirde ilk başvuran üç kişi sorgusuzca alınacak ve çete liderimizin yazdığı "For Dummies Bisiklet" Kitabı hemen hediye edilecek.

Ekibimizin özellikleri;
    Ekibimiz bu işe canını ortaya koyan 21 kişiden oluşmaktadır, yukarıda belirttiğim gibi ekip arkadaşımızın eşi hamiledir, dört gözle yeni ekip üyemizi bekliyoruz. Ekibimizin içinde 15 liseli gurubu yarı zamanlı bisikletçi arkadaşlarımız vardır, Mahalimizin içinde bir adet bisiklet teknisyeni ve yaşları 10-12 arasında değişen yanında çalıştırdığı profesyonel çırakları vardır. Geri kalanlar askerliğini yapmış, bazısı rapçı, bazısı cıgaracı bazısı da ne olduğu belirsiz Trakya insanı gibi herhangi bir şeyi satmaya meyilli arkadaşlardan oluşmaktadır.

Ekip videomuz;

Yasal Düzenlemeler;
    [!] Bu kelime kötü bir kelime değildir, argoya girebilir ama kelimenin hedefi herhangi bir hayvansal varlığa hakaret gütmez. Ekleme: Ayrıca Kendisi ekip arkadaşımızdır, Manası bit yavrusu olduğundan ve arkadaşımız zıplamayı çok sevdiğinden bu lakabı taktık, kendisi de memnundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 17 Nisan 2012; 12:52:11 >

• dislike başmışlar youtubeda mahalleli basmış galiba biride yazmış polisler
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

dislike başmışlar youtubeda mahalleli basmış galiba biride yazmış polisler

Rakip çetenin elemanları çoğu nasıl bulmuşlar bilmiyorum ama sanırım adslyi açıp kapıyorlar paso dislike ediyorlar yoksa sevenimiz çoktur Polis abilerimiz de boldur yani, her konuda arkanızı kollayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antuaRri

Ekipte hendeseden anlayan birileri eksikti ne dersin dostum? engin geometri ve fizik bilginle ekibimizin doğuştan potansiyeli olduğu esnek ve çevik vücutlarımızı birleştirerek yepyeni, kusursuz akrobatik hareketler geliştirebiliriz? İmpossible is nothing!
  • pampa gelımmı neredesın mahallenın bebelerıne sölıyım bana bi bisiklet çalısınlar hemen yardırırız
  • SSK YOL dahil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

pampa gelımmı neredesın mahallenın bebelerıne sölıyım bana bi bisiklet çalısınlar hemen yardırırız

Adanada dostum, videoyu izleseydin keşke görürdün, ama Adanaya taşınmayı düşünürsen dönercide 9-18 arası iş ve çete evinde konaklama sağlayabiliriz. Bisiklet dert değil, buraya gelir ve teknisyenimiz ile kendine göre en ergonomik bisikleti tasarlayabilirsin.
  • quote:

vallaha türkiyede bi daha böyle rap+klip çıkmaz!!!

Bu ne len.
  • senin kurduğun çete misket kaçakçılığı bile yapamaz kanqa ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mittens

quote:

vallaha türkiyede bi daha böyle rap+klip çıkmaz!!!

Bu ne len.

Biz alemin en kral "real gangstasıyız" bir kere. Boyun eğmeyenin üstünden bisikletle atlarız.

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

senin kurduğun çete misket kaçakçılığı bile yapamaz kanqa ;)

1. Çeteyi ben kurmadım
    2. Çetenin idaresini de ben sağlamadım.
    3. Ben yalnızca bu işe gönül vermişem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 17 Nisan 2012; 13:47:01 >

• Çok fazla gta oynamayın.
  • gelcem lan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Çok fazla gta oynamayın.

• Arkadaki 7c miydi videoda
  • Gta türkiye olmuş klip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouroboros

quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

pampa gelımmı neredesın mahallenın bebelerıne sölıyım bana bi bisiklet çalısınlar hemen yardırırız

Adanada dostum, videoyu izleseydin keşke görürdün, ama Adanaya taşınmayı düşünürsen dönercide 9-18 arası iş ve çete evinde konaklama sağlayabiliriz. Bisiklet dert değil, buraya gelir ve teknisyenimiz ile kendine göre en ergonomik bisikleti tasarlayabilirsin.

TAMAM PAMPA O ZAMAN BANA BI TANE BISIKLET HEDIYE EDIN

• bmx kadar dandık bısıklet gormedım
  • Street & DJ ile trial arasında ne fark var
  • Ben biliyorum bisiklet sürmesini ama çete falan öyle işlerle işim olmaz, normal sürerim bisikletimi böyle it kopuk gibi gezeceğime
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.