Şimdi Ara

Bisiklet tavsiyesi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yaza bisiklet almayı düşünüyorum ve yalnızca şehir içinde birkaç saat spor amaçlı kullanacağım. Fiyatı maksimum 1500 TLyi aşmayacak bir bisiklet önerebilir misiniz? ve hangi boyutta bisiklet bana uygun onu da bilmiyorum, sanırım v frenli olanlar benim için daha mantıklı. boy: 183 kilo:75




  • Bir bisikletçiye gidin bisikletleri bacak aranıza alın, dik durduğunuzda bisikletin üst borusu ile bacaklarınızın birleştiği noktaya 2-3 parmak boşluk kalacak her bisiklet olur.

  • riverside 100 öneririm , boy için ise genelde üreticinin sitesinde kadro boy grafiği vardır ona bakarak alabilirsiniz fakat denerseniz iyi olur tabi , bu arada ayağınızın yere değmesine gerek yok seledeyken dizinizoedala minik bir açıyla basıyorsa tamamdır .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cleanton

    Bir bisikletçiye gidin bisikletleri bacak aranıza alın, dik durduğunuzda bisikletin üst borusu ile bacaklarınızın birleştiği noktaya 2-3 parmak boşluk kalacak her bisiklet olur.

    Bende internetten bisiklet almak istiyorum ama kullanılacak bir araç bu. Vucuda uymadiktan sonra hiçbir faydası kalmıyor.

    Eğer birebir olarak vücut ölçüleri ve bisiklet ebatları net olsa bile bu sefer de yanından o bisiklete ısınmak gerekiyor. İnternetteki bir ürün nasıl allanip pullaniyorsa gerçekte o kadar itici olabiliyor.

    Kesinlikle dediğinizde haklısınız. En güzel yol bir bisikletciye gitmek olacak sanırım. En azından hissedip alabiliriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığın özellikler salcona city fun da var v fren özellikle v fren artık her bisiklette bulunmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.