Şimdi Ara

Bisiklet taşıma aparatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
33.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • darkrapsodi D kullanıcısına yanıt

    Bu ürün arabaya zarar vermez mi ? Alt taraftan çıkan aparatlar daha güvenli değilmi ki?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

    2017model Opel Astra ya bu aparat eklenir mi ? Veya Reno Megan 2018 modele bu aparat eklenebilir mi ? Araçların orjinal aksesuarları mı ? Fiyat nedir ? Bilgisi olanlar yazabilir. Teşekkürler. Aracın tepesindeki aparatlar bana güven vermiyor . Bagaj kapağından iplerle bağlananlar da bana güven vermiyor. En güven veren model bu. 2 bisiklet taşımak için gerekli.

    İlk iki fotoğraf çok net değil ama eğer flexfix ise sonradan ekleneceğini sanmıyorum. Eklense dahi muhtemelen maliyeti çok çok yüksek olacaktır.


    3. fotoğraf çeki kacası üzerine monte edilen aparatlardan, bunu çeki demiri bağlanan tüm araçlara monte edebilirsiniz. Çeki demirinin önce projelendirilip ruhsata işlenmesi gerekir, sırf bisiklet taşımak için bu maliyete girilmez.






  • ben de merak ettim simdi

  • gurkans G kullanıcısına yanıt

    Kardeşim, cevapladığın için Allah razı olsun. Haftalar sonra yeni girebildim Forum Donanım' a. Şifremi kabul etmedi site. Verdiğin bilgi çok önemli. 2007 Meganı satıp, 2018 model Megan alacaktık. Satamadık. Eğer 2018 i alsaydık, çeki üzerine konulan aparattan almayı düşünüyorduk. Şimdi 2007 model de olsa: sözleriniz tüm modeller için geçerli sanırım. Ruhsata işletmek filan uzun iş. En iyisi sıfır araç almak, sipariş verirken de bisiklet taşıma aparatını eklemek sipariş listesine. Honda da vardı mesela. Satabilseydik arabayı, Megan yada Honda Hrv lerden bakacaktık. Kardeşim cevap yazdığın için Allah razı olsun. Allah gönlüne göre versin inşaAllah . Amin. Yazdıkların başkalarının da işine yarar. Çok sağol. İyi aksamlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.