Şimdi Ara

bisiklet seçiminde acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    bisiklet almak istiyorum ancak hangi markaya bakmam gerektiğini zerre bilmiyorum. her kafadan başka bir ses çıkıyor ve zaten pek bilgim olan bir konu da değil. evimin yakınlarında vs kullanacağım bu yüzden sanırım aradığım şehir bisikleti. 48 kiloyum taşımada pek sorun olacağını da zannetmiyorum...
    yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle nerde kullanacağın önemli normal asfalt ise yol şehir bisikleti hybird bisiklet ( hem dağ hem şehir ) ve yarış bisikleti ( eğer asfalt iyi ise alınır yoksa normal yolda bile zorluk cekersin rahat olmaz ) ve bundan sonra dizlerin ağırmaması için ( ilerde ameliyata kadar gidiyor ) kadro boyunu seçmen lazım bunu internette bulabilirsin . Ve bütçen varsa gidip bisikletçiden almanı tavsiye ederim onlardan gerekli yardımı aklına kalan herşeyi sorabilirsin marketten alınan beyaz eşyacı vb. Onlar bilgileri yetersiz diye düşünüyorum bu gibi yerlerden almanı tavsiye etmem .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asfalt yolda kullanacağım, bilemedin çimlerin üstünde. yani çok ciddi bincemm kullancamm falan demiyorum hobi-spor amaçlı evimin civarlarında kullanmayı planlıyorum, ancak şimdi alırsam uzun yıllar değiştirmeyeceğim için kaliteli sağlam bir bisiklet istiyorum. bütçem de 1500e kadar. cevap için de teşekkürler

kahrolsun bağzı şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Salcone city fun olabilir ağım şahım bişi aramıyorsan 1500e zorlama 800-900lükte kurtarır seni. Onun yanına ekipman felan dizersin bisiklet almakla bitmiyor iş bakım felan uzun yıllar için.

Arkadaşlar bende bu konuda yardım istiyorum tecrübeli kişilerden öncelikle bütçe belki 1500 e zorlanır daha üstü olamaz.bacak boyum 86 cm civarı buda kadro boyu olarak 55 cm civarına denk geliyormuş baktım fakat bisiklet sitelerinin mağazalarında bu ölçüde bisiklet henüz bulamadım öncelikle bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Kullanım alanı olarak hem şehir içi hem de bagajımı takıp tura gitmek istiyorum yani hem tur hem şehir tarzı bir şey bakıyorum bu durumda dağ bisikletini tur bisikletine çevirmek nasıl olur yada uygun bütçede bu tip bir bisiklet biliyor musunuz ? Ayrıca baktığım bir kaç modelde mesela sedona 410 gibi amortisör olmadığını gördüm kullanmak istediğim alanda amortisör olmaması beni nasıl etkiler arka amortisörü geçtim olmasa da olur ama ön amortisör olsa güzel olmaz mı ? bu sorulara cevap vermeniz doğrultusunda bir kaç model sorum daha olacak sonra teşekkürler şimdiden

• kron xc450 1400 tl değermi ?
    % 50 dağ % şehirde lastiklerine değiştirerek kullanıcam ?
    kron xc500 alsam daha uygun olurmu ? hem şehir hemde dağ için ?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.