Şimdi Ara

Bisiklet Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kron xc 500 modelide var fiyatı 350 sanırım

http://www.mtbtr.com/katalog/katalog_ayrinti.asp?Secim01=69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 3 Nisan 2008; 19:35:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

Yalnız arka süspansiyon sistemi sertlik ayarı yapılabilen bisikletler de olduğunu unutmamak gerekir.

Düz yolda sürerken sonuna kadar sıkıp, arazi koşullarında yaylanacak biçimde açabiliyorsunuz.
    Yayı sıkan, büyük vidalı basit bir sistem. Elinizle kolayca ayarlayabiliyorsunuz.

sonuna kadar sıktığında da yetmiyebiliyor çoğu zaman. Ayrıca o arkadaki sistem tamamen saçma, arazide afedersin popo rahatlığımı önemli sürüşünmü, oturmuyorsun zaten arazideyken. Arka amortisör sistemi downhill lerde vardır ve Türkiye'de tam anlamıyla downhill yapan yok, yer yok çünkü. Youtube'a girip dowhill yazıp izlerseniz görürsünüz nasıl oluyor ve anlarsınız arka sistemin saçma olduğunu.

• fiyat - kalitede amoeba ve corratec iyi gibi , şu ana kadar yaptığım araştırmaya göre , scott - connondale lerde class bisikletler ama...
  • Sedona yıda bir araştırın derim.
  • nasıl bişi istediğine aslında.. ama gündelik binceksen bianchi al servis olayı filan iyi tabi..
    sportif amaçlı düşünüyosan bence giant al derim dağ bisikleti olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: letourdefrance

nasıl bişi istediğine aslında.. ama gündelik binceksen bianchi al servis olayı filan iyi tabi..
    sportif amaçlı düşünüyosan bence giant al derim dağ bisikleti olarak.

bisiklettte servis olayını anlamıyorum sonuçta hepsi bildiğimiz bisiklet tamircisi sen bile kendi bisikletini uğraşarak yada öğrenerek tamir edebilirsin üzerindeki aksamı bianchi kendi üretmiyorki oda marka firmalardan alıp kadronun üzerine yerleştiriyor.
  • Bianchiyi hiç tavsiye etmem. Gidip toplatmak çok daha iyi bir seçenek olurdu. Üstelik daha uyguna daha iyi parçaları birleştirebilirsiniz.
  • arkadaslar ben de bisiklet almak istiyorum 350 ile 390 tl arsı hangi marka onerirsiniz bisan nasıldır?alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAREA46

arkadaslar ben de bisiklet almak istiyorum 350 ile 390 tl arsı hangi marka onerirsiniz bisan nasıldır?alınır mı?

http://www.decathlon.com.tr/Rockrider-50-Erkek-Hobi-Dag-Bisikleti,PR-13607.html

o paralara hiç düşünme bile git linkini verdiğim bisikleti al , pişman olmazsın ;)
  • okyaypay kullanıcısına yanıt
    arkadasım neyse aldım ozellikleri

28 VİTES
    26'' JANT
    ON AMASOR
    V FREN
    CİFT KATLI JANT
    SADECE 200TL

senin fikrin nedir?iyi yapmısmıyım @okyaypay
     Bisiklet Seçimi
  • MAREA46 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, kazasız belasız inşallah.
  • okyaypay kullanıcısına yanıt
    NASIL
  • MAREA46 M kullanıcısına yanıt
    güzel , kadro güzel, ama 15 tl daha verip hemen o amortisörlü maşadan kurtul , sabit maşa tak ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.