Şimdi Ara

Bisiklet Kiralanan Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahil hafta içi sakin oluyor. Tam bisiklet sürmelik. Ama bisiklet kiralanan yerleri bilmiyorum. Pendik, Kartal, Maltepe civarında olursa iyi olur. Ama Kadıköy civarından da kiralayabilirim. Var mı bildiğiniz yerler?

• quote:

Orijinalden alıntı: occupant

Sahil hafta içi sakin oluyor. Tam bisiklet sürmelik. Ama bisiklet kiralanan yerleri bilmiyorum. Pendik, Kartal, Maltepe civarında olursa iyi olur. Ama Kadıköy civarından da kiralayabilirim. Var mı bildiğiniz yerler?

Fenerbahçe Ordu evine yakın bi yerde var. tabiki sahilde ve başka hatırlamıyorum maltepeye ve kartal çanakkale caddesine kadar yok gibiydi sanırım çünkü hiç görmedim olsa görürdüm. ama caddebostandaki yeşil bisklet olması lazım ekim sonunda kaldıracaklardı bisikletleri, istersen telini bul ara öyle git oralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

quote:

Sahil hafta içi sakin oluyor. Tam bisiklet sürmelik. Ama bisiklet kiralanan yerleri bilmiyorum. Pendik, Kartal, Maltepe civarında olursa iyi olur. Ama Kadıköy civarından da kiralayabilirim. Var mı bildiğiniz yerler?

Fenerbahçe Ordu evine yakın bi yerde var. tabiki sahilde ve başka hatırlamıyorum maltepeye ve kartal çanakkale caddesine kadar yok gibiydi sanırım çünkü hiç görmedim olsa görürdüm. ama caddebostandaki yeşil bisklet olması lazım ekim sonunda kaldıracaklardı bisikletleri, istersen telini bul ara öyle git oralara.

internetten baktımda delta bisiklet var kadıköyde şükrü saraçoğlunun arkasında hemen. yeni buldum orayı fiyatlarıda iyi. hiç gördünüzmü delta bisikleti?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

quote:

internetten baktımda delta bisiklet var kadıköyde şükrü saraçoğlunun arkasında hemen. yeni buldum orayı fiyatlarıda iyi. hiç gördünüzmü delta bisikleti?

evet bi yer aklıma geldi orası olması lazım Ordu evinin oradakinden daha kolay delta bisiklete ulaşman ama kiralarlarmı bilmiyorum benim bahsettiğim ise yeşil bisiklet o fenerbahçede olması lazım. ama dediğim gibi adam ekim sonunda sahildeki standı kaldırcam diyordu oraya kadar gideceksen tel. bul ara öyle git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.