|
Bisiklet Kilidi Kargo Dahil 17.75TL

-
-
bende alacaktım bunu , dedim ucuzlukçuya bakayım 10 liraydı aldım :) yakında ucuzlukçu varsa bakın 7.5 ila 10 lira arasıdır fiyatı. -
hacım onlar ikinci sağanaktan sonra pas tutıye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burada 8 lira -
Bu ürünün şifresi kolayca bulunabiliyor. Hatta youtube'da videosu bile var türkçe. Ben yeğenimin kilit şifresini unutmuştum, şimdi şifreyi hatırlamama gerek kalmadan kolayca açıyorum her zaman. Bunu tavsiye etmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilin bakalım ne eksik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hele bir bunu al, sonra dolar çıkınca bisikletini de alırsın. Maaşını dolarla aldığın için kur farkından bisiklet bedavaya gelir.quote:
Orijinalden alıntı: harubate
Bilin bakalım ne eksik
Kıymetimi bil bu aklı da herkese vermem... -
Bunlar sadece caydırıcı arkadaşlar patlatması çok kolay sele(koltuk) çıkarıp kilide takın doladıkca geriliyor kilit kısmından patlıyor.
Yıllardir bisiklet kullanıyorum bunlar kısa süreli caydirmak için işe yarar. Şahsen dısarda gözüm görmeyecek yada güvenlisiz biryere bisiklet bırakmam. caydırma amaclı kısa süreli markete gireyim çıkayim tarzı şeyelerde işe yarayabilir yada işlek yerler ,kameralı avm otoparklari vs.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4n1LBunlar sadece caydırıcı arkadaşlar patlatması çok kolay sele(koltuk) çıkarıp kilide takın doladıkca geriliyor kilit kısmından patlıyor.
Yıllardir bisiklet kullanıyorum bunlar kısa süreli caydirmak için işe yarar. Şahsen dısarda gözüm görmeyecek yada güvenlisiz biryere bisiklet bırakmam. caydırma amaclı kısa süreli markete gireyim çıkayim tarzı şeyelerde işe yarayabilir yada işlek yerler ,kameralı avm otoparklari vs.
Konuyu açan benim, arkadaş doğru söylüyor. Ürünü aldım ve açıkçası memnunum. Çok ince bir ürün ama amaç kısa süreli ve etrafta insanların olduğu yere bağlamak ise iş görüyor. Üstelik hafif.
Apartmanın altına koymak için nalburdan kalın zincir kestirip, zinciri kalın hortumun içinden geçirdim, asma kilit ile bağlıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X