Şimdi Ara

BİSİKLET KİLİDİ İNCELEME ( SICAK FIRSAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kilit alcaklara tavsiye ederim beyler babam almış bugün 12.99 TL ye görünce Koçtaştan .

Öncelikle sıradan 5-10 TL'lik kilitler gibi değil yani tırnak makasıyla kesilmez en azından

Ve de asma kilitli olması bence çok iyi ve + yonlerinden , hem kırılmaz çekiçle hemde çok amaçlı kullanılabilir.

Uzunluğuda yeterli bence , motor kilidi diye geçiyor zaten.

Fiyat 12.99 TL , Koçtaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay kesilir gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Kolay kesilir gibi gözüküyor.

Hepsi öyle abi demir makasıyla şuan tüm sarmal kilit ve zincirler kesilebilir .

Birde keskiyle kesilenler var bu onlardan değil ama bunun içinde demir makası gerek ayrıca çekiçle kırılmıyor asma kilit .

• decathlon da 80 küsür liraya U kilit var kalitesi nasıldır acaba
  • Tavsiyem tekerlekten kilitleme kadrodan kilitle bir tane daha al onunlada ön tekerleği kilitle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Tavsiyem tekerlekten kilitleme kadrodan kilitle bir tane daha al onunlada ön tekerleği kilitle

Apartman içinde hocam sorun olmuyor sadece göstermek için içerde taktım , bunu dışarda bakkala markete vs. girerken kullanıyorum , iyi bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

quote:

Tavsiyem tekerlekten kilitleme kadrodan kilitle bir tane daha al onunlada ön tekerleği kilitle

Apartman içinde hocam sorun olmuyor sadece göstermek için içerde taktım , bunu dışarda bakkala markete vs. girerken kullanıyorum , iyi bayramlar

Sizede iyi bayramlar ben maalesef apartman garajında durmasına rağmen iki tane zincirle kilitliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde bu kilitlerin kesildiğini görmedim hep kilit yerini Kırıyorlar sizin kilitte kolay kolay kırılmaz gibi

• quote:

Birde bu kilitlerin kesildiğini görmedim hep kilit yerini Kırıyorlar sizin kilitte kolay kolay kırılmaz gibi

Evet kilidi kırmak basit altına sert bişey koyup çekiçle vurunca kırılıyor ben benim şifreyi unutunca kırmıştım basitçe , bu asma kilit sağlam duruyor ama :)

• Bisiklet değerli ise evde saklamak lazım. Bizim ev biraz ufak ve 3. kat olduğundan bodrum katında kilitliyorum. Çalacak olanın 2 tane kilitli kapı geçmesi gerekiyor. Tabi usta hırsızı bütün kilitler hikaye... 15 sn de zincirle uğraşmadan direk kilidi açan adamlar var maymuncukla.
    youtube de pick lock yazarsanız ne dediğimi daha iyi anlarsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

Bisiklet değerli ise evde saklamak lazım. Bizim ev biraz ufak ve 3. kat olduğundan bodrum katında kilitliyorum. Çalacak olanın 2 tane kilitli kapı geçmesi gerekiyor. Tabi usta hırsızı bütün kilitler hikaye... 15 sn de zincirle uğraşmadan direk kilidi açan adamlar var maymuncukla.
    youtube de pick lock yazarsanız ne dediğimi daha iyi anlarsınız :)

Gece falan kullanmıyorum hocam sadece dışarda 5-10 dk biyere girdiğim zaman kullanıyorum , tabi yanında bisiklet çalmak için maymuncukla gezen adamlara denk gelmezse açması zor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.